07 грудня 2016 року о 14 год. 30 хв. відбулося засідання Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

Опубліковано 07 грудня 2016, о 18:47
Проект порядку денного засідання Комітету 07 грудня 2016 року

І. Питання, що розглядаються Комітетом в порядку контролю:

Про стан виконання Закону України «Про внесення зміни до статті 40 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» щодо порядку визначення заробітної плати для обчислення пенсії» від 29 березня 2016 року № 1043-VIII

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку надання відпусток (р.№ 5208, Кабінет Міністрів України) (Комітет головний).

Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» (р.№ 5264, н.д. С.Каплін) (Комітет головний).

Проект Закону про першочергові заходи щодо захисту соціально вразливих громадян від наслідків фінансово-економічної кризи (р.№ 5078, н.д. О.Долженков, Ю.Воропаєв) (Комітет головний).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб" (щодо пенсійного забезпечення працівників міліції) (р.№4332 доопр., н.д. В.Пинзеник та ін.) (Комітет головний).

Проект Закону про внесення зміни до статті 2-1 Кодексу законів про працю України щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації із правом Європейського Союзу (р.№ 4070, н.д.О. Ляшко, В.Рабінович) (Комітет головний).

ІІI. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо незаконного отримання пенсійних виплат третіми особами) (р.№ 4409 н.д. О.Купрієнко, О.Кириченко).

Проект Закону про зміну системи регулювання економіки (р.№ 3766, н.д. О.Продан).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку застосування відповідальності до посадових та службових осіб державних органів та органів місцевого самоврядування (р.№ 3869, н.д. О.Ляшко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення державного регулювання процесу будівництва (р.№ 4187, н.д. В.Голуб).

Проект Закону про попередження інвалідності та систему реабілітації в Україні (р.№ 4458, н.д. І.Сисоєнко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо моніторингу відповідності соціальних нормативів користування житлово-комунальними послугами реальним обсягам користування) (р.№ 5146, н.д. Є.Мураєв).

IV. Різне

Представлення Асоціацією міст України секторальної стратегії розвитку галузі «Соціальний захист населення.


Аудіозапис засідання:


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку