20 грудня 2016 року о 14 год. 15 хв. відбулося засідання Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

Опубліковано 26 грудня 2016, о 12:47

Проект порядку денного засідання:

І. Питання, що розглядаються Комітетом в порядку контролю:

1. Про підвищення дієвості та ефективності системи призначення житлових субсидій, як складової соціального захисту громадян

ІІ. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет визначено головним:

2. Проект Закону про внесення змін до Кодексу законів про працю України щодо святкових і неробочих днів  (р.№ 5496, н.д. Унгурян П.Я. та ін.)

3. Проект Закону про недопущення погіршення пенсійного забезпечення громадян України та встановлення мораторію на підвищення пенсійного вік (р.№ 5233, н.д. Вілкул О.Ю. та ін.)

4. Проект Закону про внесення змін до Розділу XV "Прикінцеві положення" Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо зменшення пенсійного віку для жінок, які народили і виховали трьох або більше дітей (р.№ 5343, н.д. Констанкевич І.М. та ін.)

5. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб" (щодо пенсійного забезпечення працівників міліції) (р.№4332 доопр., н.д. В.Пинзеник та ін.)

6. Проект Закону про внесення зміни до статті 2-1 Кодексу законів про працю України щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації із правом Європейського Союзу (р.№ 4070, н.д.О. Ляшко, В.Рабінович)

ІІI. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет не є головним:

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення оборонно-мобілізаційних питань (р.№ 4988, н.д. Мамчур Ю.В.)

8. Проект Закону про мораторій на примусову реалізацію житла, нарахування та стягнення пені та інших штрафних санкцій за несплату житлово-комунальних послуг (р.№ 5250, н.д. Лабазюк С.П. та ін.)

9. Проект Закону про встановлення мораторію на виселення, стягнення житла, нарахування та стягнення пені та інших штрафних санкцій за несплату житлово-комунальних послуг (р.№ 5250-1, н.д. Королевська Н.Ю., Солод Ю.В.)

10. Проект Закону про державне управління та регулювання у сфері електронних комунікацій (р.№ 5285, н.д. Данченко О.І.)

11. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо зняття обмежень права на страйк (р.№ 5382, н.д. Каплін С.М.)

12. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку застосування відповідальності до посадових та службових осіб державних органів та органів місцевого самоврядування (р.№ 3869, н.д. О.Ляшко та ін.)

Аудіозапис засідання:

Частина 1

Частина 2

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку