05 квітня 2017 року відбулося засідання Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

Опубліковано 05 квітня 2017, о 12:06
 Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. Банкова, 6-8, кімн.525 о 14 год. 30 хв.)

05 квітня 2017 року

 

І. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет визначено головним:

1. Проект Закону про внесення змін до статті 2-1 Кодексу законів про працю України щодо підтвердження наявності деяких ознак в порядку окремого провадження (р. № 5690, н.д. Шухевич Ю.)

2. Проект Закону України про внесення змін до статті 32 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» щодо необхідного страхового стажу для призначення пенсій по інвалідності (р. № 5691, н.д. Шухевич Ю.)

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо повернення до сплати єдиного соціального внеску в залежності від наявності доходу суб'єктів малого і середнього підприємництва та запобігання їх масовому припиненню (р. № 5644, н.д. Вілкул О.) 

4. Проект Закону про внесення зміни до статті 2-1 Кодексу законів про працю України щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації із правом Європейського Союзу (р.№ 4070, н.д. Ляшко О., Рабінович В.)

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо впровадження додаткових гарантій належної діяльності професійних спілок) (р. № 5469, н.д. Мураєв Є.)

6. Проект Постанови про деякі питання підвищення державних соціальних стандартів і гарантій та розробки Концепції соціального розвитку України (р. №5345, н.д. Королевська Н., Солод Ю.)

ІI. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет не є головним:

7. Проект Постанови про невідкладні заходи щодо забезпечення життєдіяльності та основних потреб мирного населення, що постраждало внаслідок загострення бойових дій на Сході України (р.№ 6037, н.д. Королевська Н., Солод Ю.)

8. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" (щодо неврахування часу проїзду у межах України до місця проведення відпустки та назад) (р. № 5512, н.д. Тимчук Д., Ричкова Т.)

9. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо державної допомоги дітям та сім'ям з дітьми, які потребують соціальної підтримки) (р.№ 4985, н.д. Гудзенко В.)

10. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо статусу пенітенціарного персоналу у зв'язку з пенітенціарною реформою (р.№ 4002а, н.д. Мірошниченко Ю. та ін.)

11. Проект Закону про внесення змін до статті 167 Податкового кодексу України щодо встановлення справедливого порядку оподаткування пенсій, розмір яких перевищує десять прожиткових мінімумів для непрацездатних осіб (р.№ 5282, н.д. Шухевич Ю.)

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку