12 липня 2017 року відбулося засідання Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

Опубліковано 13 липня 2017, о 17:07

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. Банкова, 6-8, кімн. 525, о 14 год. 30 хв.)

 

12  липня  2017  року

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій (р.№ 6614, Кабінет Міністрів України)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій (р.№ 6614-1, н.д. Каплін С.)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій та відновлення належного рівня пенсійного забезпечення (р.№ 6614-2, н.д. Королевська Н., Солод Ю., Вілкул О. та ін.)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій та відновлення належного рівня пенсійного забезпечення (р.№ 6614-3, н.д. Семенуха Р. та ін.)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення справедливого порядку обчислення пенсії, запровадження єдиних принципів нарахування пенсій та скасування привілеїв у пенсійному забезпеченні (р.№ 6614-4, н.д. Шухевич Ю. та ін.)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій (р.№ 6614-5 н.д. Папієв М.)

Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо встановлення додаткових гарантій для молодих сімей з дітьми (р.№ 6013, н.д. Сольвар Р., Яценко А.)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення процедури державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю та відповідальності за правопорушення у цій сфері (р.№ 6087, н.д. Острікова Т., Семенуха Р., Веселова Н.В. та ін.)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо встановлення мінімального посадового окладу (тарифної ставки) залежно від розміру мінімальної заробітної плати) (р.№ 6146 доопрац., н.д. Ільюк А. та ін.)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення механізму реалізації права на соціальний захист фізичними особами-підприємцями та особами, що забезпечують себе роботою самостійно (р.№ 6165, н.д. Помазанов А.)

Проект Закону про внесення зміни до статті 2-1 Кодексу законів про працю України щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації із правом Європейського Союзу (р.№ 4070, н.д. Ляшко О., Рабінович В.)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо впровадження додаткових гарантій належної діяльності професійних спілок) (р.№ 5469, н.д. Мураєв Є.)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо провадження господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном (р.№ 6275, н.д. Луценко І. та ін.)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо поновлення виплати пенсій працюючим інвалідам) (р.№ 6404, н.д. Веселова Н. та ін.)

 

II. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Постанови про Основні напрями бюджетної політики на 2018-2020 роки (р.№ 6591, Кабінет Міністрів України)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні (р.№ 6540, Кабінет Міністрів України)

Проект Закону про внесення змін до статті 165 Податкового кодексу України (щодо включення доходів, отриманих адресно від компенсації за пільговий проїзд, до переліку доходів, що не включаються до розрахунку загального місячного (річного) оподаткування доходу) (р.№ 5405, н.д. Лабазюк С. та ін.)

Проект Закону про внесення змін до статті 5 Закону України "Про судовий збір" (щодо звільнення від сплати судового збору при розгляді трудових спорів) (р.№ 5094, н.д. Дроздик О.)

Проект Закону про внесення змін до статті 5 Закону України "Про судовий збір" (щодо звільнення працівників та профспілок від сплати судового збору при розгляді трудових спорів) (р.№ 5094-1, н.д. Левченко Ю.)

Проект Закону про внесення зміни до статті 7 Закону України "Про Державний бюджет України на 2017 рік" (щодо підвищення мінімальної пенсії) (р.№ 5724, н.д. Королевська Н., Солод Ю.)

Проект Закону про внесення зміни до статті 7 Закону України "Про Державний бюджет України на 2017 рік" (щодо підвищення розміру мінімальної пенсії) (р.№ 5724-1, н.д. Каплін С.)

 

Інші питання:

Проект Звіту про роботу Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення за період роботи шостої сесії Верховної Ради України VIІI скликання

Проект Плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення на період сьомої сесії Верховної Ради України восьмого скликання

Проект Пропозицій до проекту порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України восьмого скликання

Різне

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку