16 травня 2018 року відбулося засідання Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

Опубліковано 16 травня 2018, о 18:00

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. Грушевського, 18/2, кімн. 11   о  15 год 00 хв)

16  травня  2018  року

1. Про стан виконання пункту 9 Розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» від 03 жовтня 2017 року № 2148-VIII

2. Заслуховування інформації Кабінету Міністрів України щодо стану виконання пункту 19 Прикінцевих положень Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» щодо підвищення розміру мінімальної заробітної плати

3. Про результати зустрічі Першого заступника голови Комітету Капліна С.М. із представниками профспілок залізничників щодо з’ясування обставин конфлікту між трудовим колективом та адміністрацією публічного акціонерного товариства “Українська залізниця”

4. Проект Постанови про виконання Кабінетом Міністрів України зобов'язань перед військовослужбовцями, військовими пенсіонерами та деякими іншими категоріями осіб (р.№ 7552, н.д. Одарченко Ю., Богдан Р.) (Комітет головний)

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення належних, безпечних і здорових умов праці (р.№ 8045, Кабінет Міністрів України) (Комітет головний)

6. Проект Закону про внесення зміни до статті 3 Закону України "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" щодо вдосконалення здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю (р.№ 8101, Кабінет Міністрів України) (Комітет головний)

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо професійного розвитку художнього та артистичного персоналу театру (р.№ 8222, н.д. Геращенко А., Шипко А., Драюк С. та ін. ) (Комітет головний)

8. Проект Постанови про невідкладні заходи щодо вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб та громадян, які проживають поблизу лінії зіткнення (р.№ 8255, н.д. Королевська Н., Каплін С., Веселова Н. та ін.) (Комітет головний)

9. Проект Закону про внесення змін до Кодексу законів про працю України (щодо посилення гарантій права працівника на приватність та таємницю кореспонденції) (р.№ 8037, н.д. Мисик В.) (Комітет головний)

10. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення державних гарантій для гірських та високогірних населених пунктів (р.№ 6439-д, н.д. Власенко С. та ін.)

11. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну службу" (р.№ 8262, н.д. Литвин В.)

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку