06 червня 2018 року відбулося засідання Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

Опубліковано 08 червня 2018, о 12:13

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. Банкова, 6-8,  кім. 525, о 14  год  30  хв)

 

06  червня  2018 року

 

1. Проект Закону України про внесення змін до статті 25 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» щодо належного пенсійного забезпечення осіб, які мають 40 і більше років страхового стажу (р.№ 8187, н.д. Констанкевич І., Батенко Т. та ін.) (Комітет головний)

2. Проект Закону України про внесення зміни до статті 25 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» щодо коефіцієнту страхового стажу (р.№ 8187-1, н.д. Королевська Н., Солод Ю.) (Комітет головний)

3. Проект Закону про внесення зміни до статті 4 Закону України "Про прожитковий мінімум" щодо забезпечення врахування фактичних споживчих цін при встановленні розміру прожиткового мінімуму (р.№ 8193, н.д. Березкін С.) (Комітет головний)

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про прожитковий мінімум" щодо встановлення та затвердження прожиткового мінімуму (р.№ 8193-1, н.д. Королевська Н., Солод Ю.) (Комітет головний)

5. Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України «Про прожитковий мінімум» (р.№ 7120, н.д. Папієв М.) (Комітет головний)

6. Проект Закону про внесення змін до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» (р.№ 7121, н.д. Папієв М.) (Комітет головний)

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо добровільної участі у системі державного пенсійного забезпечення) (р.№ 7157, н.д. Мураєв Є.) (Комітет головний)

8. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо оподаткування державних пенсійних облігацій) (р.№ 7158, н.д. Мураєв Є.)

9. Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо компенсації дефіциту коштів Пенсійного фонду України) (р.№ 7159, н.д. Мураєв Є.)

10. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення державних гарантій для гірських та високогірних населених пунктів (р.№ 6439–д, н.д. Власенко С. та ін.)

11. Проект Закону про внесення змін до статті 341 Кримінального кодексу України (щодо посилення відповідальності за захоплення та знищення будівель та споруд, що забезпечують діяльність об’єднань громадян, зокрема, професійних спілок, їх об’єднань та/або організацій профспілок) (р.№ 7412, н.д. Каплін С.)

12. Проект Закону України про внесення змін до Кодексу цивільного захисту України (щодо розширення переліку суб’єктів, які мають право утворювати професійні спілки) (р. № 7357, н.д. Мисик В.)

13. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо соціального захисту постраждалих осіб) (р.№ 8308, н.д. Марченко О. та ін.)

14. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо встановлення належного рівня соціального захисту постраждалих осіб (р.№ 8308-1, н.д. Королевська Н., Солод Ю.)

15. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" щодо розширення прав ветеранів війни на отримання землі (р.№ 7069, н.д. Кривохатько В.)

16. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" щодо підвищення рівня соціального захисту ветеранів війни (р.№ 7069-1, н.д. Тимошенко Ю., Кириленко І., Івченко В.)

17. Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України про встановлення та надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг шахтарям і членам їх сімей (р.№ 8140, н.д. Недава О.)

18. Про створення робочої групи з доопрацювання до другого читання проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо провадження господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном (реєстр. № 6275-Д)

19. Про внесення змін до плану роботи Комітету на період восьмої сесії

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку