06 лютого 2019 року відбулося засідання Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

Опубліковано 31 січня 2019, о 10:45

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. Банкова 6-8, кім.525 о 14 год. 30 хв.)

 

 

6 лютого 2019 року

 

1. Про схвалення рекомендацій слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення на тему: «Шляхи розв’язання проблем щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати», які відбулися 19 грудня 2018 року

2. Проект Постанови Верховної Ради України «Про проведення парламентських слухань на тему: «Детінізація заробітної плати», розроблений народними депутатами України – членами Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

3. Про критичну ситуацію, що склалася на Казенному підприємстві «Шосткинський казенний завод «Зірка»

4. Законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання надмірному тиску на суб’єктів господарювання заходів державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення (реєстр. №6489, друге читання) (Комітет головний)

5. Проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо удосконалення відносин у сфері пенсійного забезпечення) (р.№ 9032, н.д. Каплін С.) (Комітет головний)

6. Проект Постанови Верховної Ради України про індексацію соціальних стандартів до рівня фактичної інфляції (р. № 9010, н.д. С.Каплін) (Комітет головний)

7. Проект Закону про запровадження державних гарантій реалізації пенсійних прав застрахованими особами з числа працівників державних підприємств, які мають заборгованість зі сплати страхових внесків (р.№ 8633, н.д. Семенуха Р., Каплін С. та інші) (Комітет головний)

8. Проект Постанови Верховної Ради України про невідкладні заходи щодо затвердження оновлених наборів продуктів харчування, наборів непродовольчих товарів і наборів послуг та формування на їх основі прожиткового мінімуму (р.№ 9144, н.д. Н.Королевська та інші) (Комітет головний)

9. Проект Постанови про заходи з подолання загроз зовнішньої трудової міграції та захисту прав трудових мігрантів (р.№ 9214, н.д. Королевська Н. та інші) (Комітет головний)

10. Проект Постанови про звернення до Кабінету Міністрів України щодо запобігання штучному заниженню кількості отримувачів житлової субсидії - перегляду Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, викладеного в новій редакції постановою Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2018 р. № 329 (р.№ 9186, н.д. Вілкул О. та інші) (Комітет головний)

11. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо приведення чинного законодавства у відповідність із офіційним перекладом Конвенції про права осіб з інвалідністю і Факультативним протоколом до неї) (р.№ 8344, Кабінет Міністрів України)

12. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (р.№ 8402, Кабінет Міністрів України)

13. Проект Закону про фінансування охорони здоров'я та загальнообов'язкове медичне страхування в Україні (р.№ 9163, н.д. Шипко А. та інші)

14. Проект Закону про внесення зміни до статті 37 Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб" щодо посилення соціальної захищеності окремих категорій осіб (р.№ 9009, н.д. Білозір О. та інші)

15. Проект Закону про внесення змін до Розділу ХІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про освіту» щодо порядку реалізації збільшення посадового окладу педагогічного працівника (р.№8260, н.д. Д.Шпенов)

16. Проект Закону про внесення змін до статті 1071 Цивільного кодексу України (щодо списання коштів з рахунка померлого потерпілого від нещасного випадку на виробництві) (р.№ 3577, н.д. Папієв М.)

17. Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України «Про прожитковий мінімум» (р.№ 7120, н.д. Папієв М.) (Комітет головний)

18. Проект Закону про внесення змін до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» (р.№ 7121, н.д. Папієв М.) (Комітет головний)

19. Проект Закону про внесення змін до Кодексу законів про працю України (щодо обмеження максимальної заробітної плати) (р.№7204, н.д. В.Підберезняк) (Комітет головний)

20. Різне

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку