29 травня 2019 року відбулося засідання Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

Опубліковано 23 травня 2019, о 16:21

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. Банкова 6-8, кім.525 о 14 год. 30 хв.)

29 травня 2019 року

 

І. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до Кодексу законів про працю України (щодо посилення гарантій захисту прав працівника при укладенні трудового договору) (р.№ 9093, н.д. Мисик В.)

Проект Закону про запровадження державних гарантій реалізації пенсійних прав застрахованими особами з числа працівників державних підприємств, які мають заборгованість зі сплати страхових внесків (р.№ 8633, н.д. Семенуха Р., Каплін С. та інші)

Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" (щодо забезпечення працівників колгоспів справедливими пенсіями) (р. № 9108, н.д. Шинькович А. та інші)

Проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів Україні щодо покращення умов пенсійного забезпечення учасників антитерористичної операції та членів сімей Небесної сотні (р.№ 9154, н.д. Лопушанський А., Довбенко М.)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо призначення пенсій за віком на пільгових умовах (р.№ 8561, н.д. Яніцький В. та інші)

Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України «Про прожитковий мінімум» (р.№ 7120, н.д. Папієв М.)

Проект Закону про внесення змін до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» (р.№ 7121, н.д. Папієв М.)

 

 

IІ. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону України про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо визначення джерел відшкодування суми збору загальнообов'язкового державного пенсійного страхування (р.№ 8562, н.д. Яніцький В. та інші)

Проект Закону про внесення змін до Розділу ХІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про освіту» щодо порядку реалізації збільшення посадового окладу педагогічного працівника (р.№8260, н.д. Д.Шпенов)

Проект Закону про фінансування охорони здоров'я та загальнообов'язкове медичне страхування в Україні (р.№ 9163, н.д. Шипко А. та ін.)

Проект Закону про внесення зміни до статті 37 Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб" щодо посилення соціальної захищеності окремих категорій осіб (р.№ 9009, н.д. Білозір О. та інші)

 

 

ІІІ. Інші питання:

       Про хід виконання рекомендацій учасників слухань у Комітеті на тему: «Ефективність системи надання субсидій населенню», які відбулись 23 травня 2018 року, та рекомендацій Комітету від 5 грудня 2018 року за результатами робочої наради у Комітеті з обговорення проблемних питань, які виникають при призначенні житлових субсидій та шляхів їх вирішення  
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку