02 липня 2019 року відбудеться засідання Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

Опубліковано 01 липня 2019, о 10:02

  Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. М.Грушевського, 5, кулуари, о 14 год. 30 хв.)

2 липня 2019 року

 

1.                 Про результати проведення виїзної робочої наради у місті Полтава на тему: «Шляхи врегулювання проблемних питань обчислення та перерахунку пенсій, призначених відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», та виконання рішень судів щодо пенсійного забезпечення військових пенсіонерів»

2.                 Про стан виконання рекомендацій слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення на тему: «Шляхи розв’язання проблем щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати», які відбулися 19 грудня 2018 року

3.                 Про стан запровадження Електронного реєстру листків непрацездатності

4.                 Проект Закону про внесення змін до статті 17 Закону України "Про відпустки" (щодо оплачуваної відпустки батькові при народженні дитини) (р. № 10099, н.д. Білозір О. та інші) (Комітет головний)

5.                 Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відпустки при народженні дитини (р.  6460 доопр., н.д. Писаренко В.) (Комітет головний)

6.                 Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо дострокового виходу на пенсію у зв'язку з рішенням Конституційного Суду України № 5-р/2018 від 22 травня 2018 року (р.  10278, н.д. Шухевич Ю., Третьяков О., Каплін С. та інші) (Комітет головний)

7.                 Проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про пенсійне забезпечення» щодо підвищення умов пенсійного забезпечення бортпровідників повітряних суден цивільної авіації (р. № 8445, н.д. Дубневич Я., Васюник І. та інші) (Комітет головний)

8.                 Проект Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо покращення умов пенсійного забезпечення бортпровідників повітряних суден цивільної авіації (р.  9517, н.д. Дубневич Я., Васюник І. та інші) (Комітет головний)

9.                 Проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» (щодо недопущення зменшення розміру пенсії за вислугу років для військовослужбовців) (р. № 9002, н.д. Міщенко С.)

10.            Проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» щодо відновлення дії попередніх редакцій норм зазначеного Закону (р.  10324, н.д. Немировський А., Король В., Каплін С. та інші)

11.            Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про житлово-комунальні послуги" щодо виключення положень стосовно можливості нарахування споживачам пені у разі несвоєчасного здійснення платежів за житлово-комунальні послуги (р. № 10108, н.д. Писаренко В.)

-                     проект Закону про внесення змін до Закону України "Про житлово-комунальні послуги" щодо скасування пені та встановлення мораторію на підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги (р. № 10108-1, н.д. Королевська Н., Солод Ю.)

 

12.            Звіт про підсумки роботи Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення за період роботи десятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку