13 грудня 2019 року відбулося засідання Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

Опубліковано 13 грудня 2019, о 18:00

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

 

(вул. Банкова, 6-8, кім. 525 о 14 год. 00 хв.)

 

13 грудня 2019 року

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні (реєстр. № 2023, н.д. Тимошенко Ю., Цимбалюк М. та інші).

Про попередній розгляд законопроектів (щодо включення до порядку денного другої сесії)

Щодо включення до порядку денного другої сесії проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відпустки при народженні дитини (реєстр. № 2436, н.д. Чорний Д. та інші).

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону України про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо встановлення прожиткового мінімуму на рівень, не нижчий рівня фактичного прожиткового мінімуму (реєстр. № 2147 н.д. Н. Королевська, Ю.Солод);

Проект Закону про українську жестову мову (р. № 2340, н.д. Борзова І.Н.);

Проект Закону України «Про відшкодування збитків, завданих населенню пошкодженням та/або знищенням житла внаслідок та в період проведення антитерористичної операції або операції Об'єднаних сил» (реєстр. №2286, н.д. Новинський В.В. та інші).

Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо обов'язковості будівництва об'єктів громадського обслуговування населення соціальної сфери (реєстр. № 2363, н.д. Констанкевич І.М., та інші.

 

Інші питання

Про створення робочої групи по доопрацюванню до другого читання проекту Закону України про внесення змін до статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» (щодо забезпечення прав військовослужбовців Військово-морських сил та Повітряних сил Збройних Сил України на отримання статусу учасника бойових дій) (реєстр. № 1197, н.д. Синютка О.М. та інші);

Про створення робочої групи по доопрацюванню до другого читання проекту Закону України про внесення зміни до статті 13 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» щодо посилення соціального захисту окремих категорій осіб з інвалідністю внаслідок війни (реєстр. № 1198, н.д. Фріз І.В., Ар’єв В.І. та інші);

Про створення робочої групи по доопрацюванню до другого читання проекту Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо стабілізації функціонування системи загальнообов'язкового державного соціального страхування (реєстр. № 2275, н.д. Третьякова Г.М., Струневич В.О. та інші).

Пропозиції Комітету до проекту Плану законопроектної роботи Верховної Ради України на 2020 рік

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку