11 березня 2021 року об 11 год 30 хв розпочнеться засідання Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів в режимі відеоконференції

Опубліковано 04 березня 2021, о 12:34

 Комітет 

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

(вул. Банкова, 6-8, кім. 525 (в режимі відеоконференції)

11 березня 2021 року об 11 год 30 хв

        

Питання, що розглядаються в порядку контролю:

1.                 Про стан забезпечення Фондом соціального страхування України страхових виплат у разі захворювання або смерті медичних працівників у зв’язку з інфікуванням гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою короновірусом SARS-Co V-2

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Попередній розгляд законопроектів:

2.                 Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту  Закону про внесення змін до Закону України "Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні" щодо приведення у відповідність із деякими законодавчими актами (р.№ 4542, Кабінет Міністрів України)

 

3.                 Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проектів законів:

§     про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення пенсійного законодавства (р.№ 4668, Кабінет Міністрів України)

§     про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення пенсійного законодавства (р.№ 4668-1, н.д. Королевська Н. та інші)

 

Підготовка до першого читання:

 

4.                 Проекти законів:

§     про внесення змін до Закону України "Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття" щодо підвищення розміру допомоги (р.№ 3020а, н.д. Тимошенко Ю., Івченко В., Цимбалюк М.)

§     про внесення змін до Закону України "Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття" щодо підвищення розміру допомоги по безробіттю та на поховання (р.№ 3020а-1, н.д. Королевська Н. та інші)

 

5.                 Проекти законів:

§     про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо підвищення розміру пенсійних виплат (р.№ 4031, н.д. Тимошенко Ю., Цимбалюк М. та інші)

§     про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо підвищення пенсій (р.№ 4031-1, н.д. Королевська Н. та інші)

 

Попередній розгляд законопроектів:

 

6.                 Щодо доцільності включення до порядку денного проекту Закону України про учасників Революції Гідності та сім'ї Героїв Небесної Сотні (р. № 4363, н.д. Остапенко А., Арсенюк О.)

 

7.                 Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" щодо підвищення розмірів трудових пенсій внаслідок збільшення величини оцінки одного року страхового стажу, зменшення пенсійного віку та страхового стажу як умов призначення пенсії за віком (р.№ 3738, н.д. Королевська Н., Солод Ю.)

 

8.            Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування" щодо збільшення розмірів допомоги та страхових виплат (р.№ 3017а, н.д. Тимошенко Ю., Цимбалюк М., Івченко В.)

 

9.            Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проектів законів:

§     про внесення змін до Закону України "Про зайнятість населення" щодо виплати допомоги особам, які здійснюють догляд за дітьми при закритті дошкільного закладу освіти та загальноосвітньої школи на період карантину (р. № 4013, н.д. Тимошенко Ю., Цимбалюк М. та інші)

 

§    про внесення змін до статті 47-1 Закону України "Про зайнятість населення" щодо виплати допомоги по частковому безробіттю особам, які здійснюють догляд за дітьми на самоізоляції або у разі закриття закладу освіти (р. № 4013-1, н.д. Королевська Н. та інші)

 

10.  Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту  Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо встановлення належного рівня пенсійного забезпечення (р.№ 4584, н.д. Королевська Н. та інші)

 

11.  Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону України про внесення змін до статті 67 Кодексу законів про працю України щодо узгодження вітчизняного законодавства із законодавством країн членів Європейського Союзу у питанні перенесення робочих днів (р. № 4597, н.д. Третьякова Г. та інші)

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку