16 серпня 2023 року відбудеться чергове засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

Опубліковано 11 серпня 2023, о 15:36

 Комітет 

 
проект порядку денного

засідання Комітету (в режимі відеоконференції)


початок - о 12 год 00 хв (час змінено)

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Підготовка до другого читання:

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування надання та використання відпусток, а також інших питань (р. № 8313), друге читання

Попередній розгляд:

2. Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (р.№ 9569, н.д. Третьякова Г.М. та інші)

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

3.  Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування" щодо адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (р. № 9570, н.д. Третьякова Г.М. та інші)

4. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за перешкоджання уповноваженим особам Пенсійного фонду України, Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття у проведенні перевірок (р. № 9571, н.д. Третьякова Г.М. та інші)

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Попередній розгляд:

5. Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення захисту вимог працівників щодо виплати заборгованості із заробітної плати, в тому числі у випадку неплатоспроможності роботодавця (р.№ 9510, н.д. Третьякова Г.М. та інші)

6. Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" та інших законодавчих актів України щодо надання додаткових гарантій та соціального захисту ветеранам війни, їх дітям, а також дітям загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників і Захисниць України (р.№ 9357, н.д. Рєпіна Е.А., Тарасенко Т.П. та інші)

Інші питання:

7. Затвердження плану роботи Комітету на період десятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання

8. Затвердження пропозицій до проекту порядку денного десятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку