Засідання Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. Банкова, 6-8, кімн. 525, о 14 год. 30 хв.)   

                                   

20 травня 2015 року 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо дотримання принципу соціальної справедливості в пенсійному забезпеченні) (р.№ 1279, н.д. В. Ничипоренко) (Комітет головний)

 

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення гарантій для молоді, інвалідів та інших малозахищених верств населення (р.№ 1384, н.д. А.Яценко) (Комітет головний)

 

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо дерегулювання у сфері загальнообов'язкового державного соціального страхування (р.№ 1060, н.д. О.Кужель)   (Комітет головний)

 

- проект Закону про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (щодо створення умов для    детенізації   роботи малого підприємництва) (р.№ 1060-1, н.д. О.Продан та ін.) 

 

- проект Закону про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (щодо зменшення розміру єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування) (р.№ 1060-2, н.д. Ю.Дерев`янко, І.Суслова)

 

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відміни посилення фіскального та адміністративного тиску на доходи фізичних осіб (р.№ 1877, н.д.О.Продан та ін..) (Комітет головний)

 

5. Проект Закону про внесення зміни до статті 1 Закону України "Про пенсії за особливі заслуги перед Україною" (щодо нагороджених грамотами Верховної Ради України) (р.№ 1191, н.д. Ю.Бублик та ін.) (Комітет головний)

 

6. Проект Закону про внесення змін до Прикінцевих положень Закону України "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України" щодо забезпечення оптимального рівня державного контролю (р.№ 1740, н.д.Ю.Левченко) (Комітет головний)

 

7. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування" (щодо захисту прав сільгосппідприємств) (р.№ 2223, н.д.Ю.Шпенов) (Комітет головний)

 

8. Проект Постанови про перегляд Кабінетом Міністрів України набору продуктів харчування, набору непродовольчих товарів та наборів послуг для основних соціальних і демографічних груп населення (щодо перегляду вмісту споживчого кошика) (р.№ 2438, н.д. Т.Кремінь та ін.) (Комітет головний)

 

9. Проект Закону про внесення змін до частини 8 Прикінцевих положень Закону України "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України" (щодо екологічної перевірки) (р.№ 2007, н.д. П.Дзюблик, В.Кривенко) (Комітет головний)

 

10. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про Національне антикорупційне бюро України" (р.№ 2492, Кабінет Міністрів України)

 

11. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо забезпечення діяльності фондів соціального страхування у період реорганізації (р.№ 2775, Кабінет Міністрів України) (Комітет головний)

 

12. Проект Закону про внесення зміни до Прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення» щодо перенесення термінів прийняття закону стосовно призначення всіх пенсій, у тому числі спеціальних, на загальних підставах (р.№ 1087, н.д. Л. Денісова та інші) (Комітет головний)

 

13. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" (щодо виправлення пенсійної несправедливості при переведенні з одного виду пенсії на інший) (р.№ 1796, н.д. С.Міщенко) (Комітет головний)

 

14. Проект Закону про внесення змін до окремих законів України (щодо поновлення безкоштовного проїзду пенсіонерам, учасникам війни, інвалідам та іншим категоріям громадян) (р.№ 1872, н.д. С.Міщенко)

 

15. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про пенсійне забезпечення" (щодо відновлення права отримання пенсії працівникам, яким вона призначається на пільгових умовах) (р.№ 2405, н.д. А.Шипко та ін.) (Комітет головний)

 

16. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо пенсійного забезпечення осіб, звільнених у порядку визначеному Законом України "Про очищення влади") (р.№ 2063, В.Пташник та ін.) (Комітет головний)

 

17. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про пенсії за особливі заслуги перед Україною" (щодо повноважень Пенсійного фонду України) (р.№ 2657,  Кабінет Міністрів України) (Комітет головний)

 

18. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо посилення соціального захисту деяких категорій постраждалих громадян (р.№ 1337, н.д. Н. Королевська та ін.)

 

19. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення соціальної захищеності інвалідів в Україні (р.№ 1400, н.д. О.Кужель)

 

20. Проект Закону про забезпечення права та гарантій дітей-жертв збройного конфлікту, воєнних дій, тимчасової окупації території України (р.№ 2146, н.д. О. Фельдман)

 

21. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судовий збір" (щодо рівності прав органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та соціального захисту населення при сплаті судового збору) (р.№ 1828, н.д. І.Насалик)

 

22. Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про освіту" (щодо підвищення рівня престижності педагогічної праці) (р.№ 2142, н.д. В.Гудзенко та ін.)

 

23. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" (щодо відновлення надбавок для медичних, педагогічних, наукових працівників і відновлення індексації грошових доходів населення) (р.№ 2180, н.д. Ю.Дерев’янко, І.Суслова)

 

24. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про відповідальність за несвоєчасне виконання грошових зобов'язань" (щодо поширення дії Закону на фізичних осіб) (р.№ 1823, н.д. Б.Матківський)

 

25. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо виконавчих органів юридичних осіб та покращення інвестиційної політики) (р.№ 1526. н.д. Ю.Воропаєв)

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку