Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. Банкова, 6-8, кімн. 525, о 14 год. 30 хв.)   

 

 

16  березня  2016 року

Порядок денний (уточнений)

 

 

1. Про стан виконання Закону України  804-VIII  від 24.11.2015 року «Про внесення зміни до статті 36 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» щодо призначення пенсії у зв'язку з втратою годувальника членам сімей осіб, загиблих внаслідок поранення, каліцтва, контузії, одержаних під час участі в Революції Гідності».

 

2. Проект Закону про ратифікацію Конвенції Міжнародної організації праці про мінімальні норми соціального забезпечення № 102 (р.№0091, Президент України).

 

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання та легалізації зайнятості домашніх працівників (р.№ 3734, Кабінет Міністрів України) (Комітет головний).

 

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення ведення кадрової роботи платниками податків (р.№ 3507, Кабінет Міністрів України) (Комітет головний).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівників (р.№ 3507-1, н.д. Н.Королевська) (Комітет головний).

 

5. Проект Закону про внесення змін до статті 28 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо відновлення протиправно скасованого порядку збільшення пенсії, реєстр. (р. №3596, н.дЮ.Шухевич) (Комітет головний).

 

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України стосовно забезпечення принципу соціальної справедливості щодо надання пільг найбільш вразливим верствам населення (р.№ 3583, н.дВ.Писаренко) (Комітет головний).

 

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перенесення щорічної відпустки у разі тимчасової непрацездатності працівника у зв'язку з доглядом за хворою дитиною віком до 14 років (р.№ 3450, н.д. В.Зубик) (Комітет головний).

 

8. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо порядку виплати одноразової страхової виплати (р. №3612, н.д. О.Барна) (Комітет головний).

 

9. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про зайнятість населення" (щодо додаткових гарантій у сприянні працевлаштування учасників бойових дій) (р.№ 2095а, н.д. І.Васюник) (Комітет головний).

 

10. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо права на профспілковий захист при звільненні працівників правоохоронних органів (р.№ 2829, н.дС.Каплін та ін.) (Комітет головний).

 

11. Проект Постанови про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та про заходи, пов'язані з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи" (р.№ 3676, н.д.  В.Ар’єв ).

 

12. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо визначення витрат, понесених фізичною особою-підприємцем від провадження господарської діяльності (р.№ 3496, н.дІ.Єфремова, Л.Денісова та ін.).

 

13. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб" (щодо призначення пенсії дружинам (чоловікам) загиблих (померлих) військовослужбовців, які зайняті доглядом за дітьми годувальника до 8-го віку та проходять військову службу) (р.№ 3752,н.дА.Антонищак).

 

14. Проект Закону про внесення зміни до статті 47 Закону України "Про недержавне пенсійне забезпечення" щодо додаткових гарантій захисту пенсійних накопичень вкладників недержавних пенсійних фондів (р.№ 3473, н.дН.Веселова).

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку