Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул.Банкова 6-8, кім.525 о 14 год. 30 хв.)

 

20  квітня  2016 року

 

 

1. Схвалення рекомендацій семінару на тему: «Осучаснення прожиткового мінімуму як механізм підвищення рівня життя громадян»

 

2. Про стан виконання рекомендацій «круглого столу» на тему «Шляхи розв’язання проблем щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати», який відбувся 22 квітня 2015 року

 

3. Проект Закону про внесення зміни до частини третьої статті 42 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо надання можливості збільшення пенсії внаслідок підвищення розміру прожиткового мінімуму (р.№ 4322, н.дВ.Писаренко) (Комітет головний)

 

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про пенсійне забезпечення" (щодо надання можливості педагогічним, медичним, соціальним та іншим категоріям працівників працювати на своїх посадах після отримання пенсії за вислугу років) (р. № 4215, н.дС.Міщенко) (Комітет головний)

 

5. Проект Закону про внесення змін до статті 55 Закону України "Про пенсійне забезпечення" (щодо права педагогічних, медичних та соціальних працівників на пенсію за вислугою років незалежно від віку) (р.№ 4150, н.дС.Міщенко) (Комітет головний)

 

6. Проект Закону про внесення змін до статті 55 Закону України "Про пенсійне забезпечення" щодо права на пенсію окремих категорій громадян (р.№ 4224,н.дМ.Курячий) (Комітет головний)

 

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо пенсій за вислугу років та порядку виплати пенсій (р.№ 3824, н.дН.Королевська) (Комітет головний)

 

8. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби та деяких інших осіб" щодо забезпечення гарантій соціального захисту колишніх працівників органів державної пожежної охорони, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, органів і підрозділів цивільного захисту, податкових міліцій чи Державної кримінально-виконавчої служби України (р.№ 4116, н.дНемировський А.)

 

9. Проект Закону про відновлення призначення пенсій окремим категоріям державних службовців та інших посадових осіб (р.№ 3502, н.дА.Шинькович) (Комітет головний)

 

10. Проект Закону про державну підтримку жінок, яким присвоєно почесне звання України "Мати-героїня" (р.№ 4185, н.дВ.Писаренко)

 

11. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо гарантій трудових прав осіб, які займали виборні посади в органах місцевого самоврядування, у зв'язку із проходженням ними військової служби (р. №3464, н.дО.Дехтярчук) (Комітет головний)

 

12. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перенесення щорічної відпустки у разі тимчасової непрацездатності працівника у зв'язку з доглядом за хворою дитиною віком до 14 років (р.№ 3450, н.дВ.Зубик) (Комітет головний)

 

13. Проект Закону про внесення змін до статті 20 Закону України "Про відпустки" щодо декретної відпустки (р.№ 3140, н.дЮ.Вознюк) (Комітет головний)

 

14. Проект Закону про внесення доповнення до статті 24 Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (щодо посилення соціального захисту сімей військовослужбовців) (р.№ 3846, н.дТ.Пастух) (Комітет головний)

 

15. Проект Закону про внесення змін до статті 8 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (щодо значного зменшення розміру єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування) (р.№ 3647, н.дА.Немировський) (Комітет головний)

 

16. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо посилення соціальних гарантій сім'ям з дітьми) (р.№ 4073, н.дС.Міщенко)

- проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту дітей (р.№ 4073-1, н.дІ.Спориш)

- проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо соціального захисту сімей з дітьми) (р.№ 4073-2, н.дА.Яценко)

- проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту сімей з дітьми (р.№ 4073-3, н.дН.Королевська)

 

17. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" щодо відновлення пільг (р.№ 4143,н.дН.Королевська)

 

18. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про житлово-комунальні послуги" щодо нарахування субсидій споживачам, які є працівниками бюджетнихустанов (р.№ 3850, н.дА.Яценко)

 

19. Проект Закону про внесення зміни до статті 78 Закону України "Про Національну поліцію" (щодо уточнення стажу служби) (р.№ 3875, н.дРазвадовський В.)

 

20. Проект Закону про внесення змін до статті 54 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" щодо відрядження суддів (р.№ 3400, н.дГ.Логвинський)

 

21. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування прибутку підприємств, що забезпечують працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (р.№ 3015, н.дА.Матвієнко)

- проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо створення державою сприятливих умов роботодавців, що забезпечують працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (р.№ 3015-1, н.дН.Веселова)

- проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання роботодавців для працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (р.№ 3015-2,н.дН.Королевська)

 

22. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування страхової діяльності та доходів, пов'язаних із страхуванням (р.№ 3668,н.дС.Рибалка)

 

23. Проект Закону про внесення змін до Гірничого закону України (щодо соціальних гарантій працівникам гірничих підприємств під час ліквідації або консервації) (р.№ 4170, н.дО.Мусій)

 

24. Проект Закону про внутрішній водний транспорт (р.№ 2475а, н.дБ.Козир)

 

25. Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про судовий збір" (щодо звільнення від сплати судового збору) (р.№ 3526, н.дВ.Бандуров)

 

26. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення окремих положень законодавства з питань судоустрою і статусу суддів (р.№ 4180,н.дС.Алєксєєв)

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку