Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул.Банкова 6-8, кім.525 о 14 год. 30 хв.)

 

01  червня  2016 року

 

І. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії" (щодо удосконалення системи соціальних стандартів) (р.№ 4575, Кабінет Міністрів України)

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку особистого прийому деяких категорій осіб (р.№ 4599, Кабінет Міністрів України)

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про пенсії за особливі заслуги перед Україною" (щодо повноважень Пенсійного фонду України) (р.№ 4556, Кабінет Міністрів України)

4. Проект Закону про внесення зміни до статті 24 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" (щодо стажу депортованих осіб) (р.№ 4574, Кабінет Міністрів України)

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо стажу реабілітованих та депортованих осіб (р.№ 4574-1,н.дЮ.Шухевич)

5. Проект Закону про внесення змін до пункту 7-2 розділу ХV "Прикінцеві положення" Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо приведення його правових норм у відповідність із Конституцією України (р.№ 4504, н.дЮ.Шухевич)

6. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" (щодо страхового стажу у солідарній системі) (р.№ 4463, н.дЮ.Левченко)

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відновлення повного обсягу пенсійного забезпечення для працюючих пенсіонерів) (р.№ 4325, н.д. Ю.Тимошенко, І.Кириленко)

8. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перенесення щорічної відпустки у разі тимчасової непрацездатності працівника у зв'язку з доглядом за хворою дитиною віком до 14 років (р.№ 3450, н.дВ.Зубик)

 

ІI. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет не є головним:

 

9. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання участі громадян у інвестиційній діяльності та недержавному пенсійному забезпеченні (р.№ 4259, н.дМ.Довбенко, А.Матвієнко)

10. Проект Закону про внесення змін до Податкового Кодексу України щодо стимулювання участі громадян у інвестиційній діяльності та недержавному пенсійному забезпеченні (р.№ 4260, н.дМ.Довбенко, А.Матвієнко)

11. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Національний банк України" (щодо обмеження зарплат та премій посадовцям Національного банку України) (р.№ 4231, н.дС.Міщенко)

12. Проект Закону про нульову декларацію(р.№ 3661, н.д. О.Кірш)

 

ІІІ. Різне.  Розгляд звернень народних депутатів України про відкликання законопроектів:

 

13. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо накопичувальної системи державного пенсійного страхування та єдиних підходів до нарахування пенсій (р.№ 2767-1 н.д. Н.Королевська, Ю.Солод)

14. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівників (р.№ 3507-1,н.дН.Королевська, Ю.Солод)

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку