Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. Грушевського, 18/2, зал №11 )

19 жовтня 2016 року

О 14 год. 30 хв.

Слухання у Комітеті на тему: "Про результати проведення верифікації і перевірки достовірності інформації, поданої фізичними особами для нарахування та отримання соціальних виплат і пенсій"

 

О 16 год. 00 хв.

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань реорганізації фондів соціального страхування та їх державної реєстрації (р.№ 5203, н.д. Денісова Л.) Комітет головний.

2. Проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» щодо обчислення страхового стажу (р. № 4910, н.д. Драюк С., Бабій Ю.) Комітет головний.

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо захисту Конституційних прав та забезпечення мінімальних життєвих потреб пенсіонерів та інвалідів (р. № 4998, н.д. Ляшко О. та ін.) Комітет головний.

4. Проект Закону про внесення зміни до статті 2-1 Кодексу законів про працю України щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації із правом Європейського Союзу (р.№ 4070, н.д. Ляшко О., Рабінович В.) Комітет головний.

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збільшення мінімальної заробітної плати на рівень, який відповідає фактичному прожитковому мінімуму для працездатних осіб (р.№ 4900, н.д. Вілкул О.) Комітет головний.

проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку встановлення мінімальних гарантій в оплаті праці (р.№ 4900-1, н.д. Каплін С., Сугоняко О.) Комітет головний.

6. Проект Закону про території зі спеціальним екологічним статусом (р.№ 4985, н.д. Балицький Є.).

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо персональної матеріальної відповідальності посадових та службових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування (р. 3309, н.д. Ляшко О. та ін.).

8. Затвердження рекомендацій слухань у Комітеті на тему: «Про реалізацію в Україні конвенцій МОП №81 «Про інспекцію праці в промисловості й торгівлі» та №129 «Про інспекцію праці в сільському господарстві».

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку