Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. Банкова, 6-8, кімн. №525 о 14 год. 30 хв.)

02 листопада 2016 року

 

І. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет визначено головним:

1. Проект Закону про внесення змін до статей 21 та 24 Кодексу законів про працю України щодо уточнення термінології (р. № 4026а, н.д. Шкрум А. та ін.) Комітет головний

2. Проект Закону про внесення зміни до статті 2-1 Кодексу законів про працю України щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації із правом Європейського Союзу (р.№ 4070, н.д. Ляшко О., Рабінович В.) Комітет головний

 

ІI. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет не є головним:

 

3. Проект Закону про внесення зміни до статті 13 Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб" щодо відновлення порушених прав учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (р. № 4798, н.д. Королевська Н., Солод Ю.)

4. Проект Закону про внесення змін до статті 151 Сімейного кодексу України (щодо піклування про дітей трудових мігрантів, які перебувають на їх утриманні та залишаються на території України) (р. № 3460, н.д. Фельдман О.)

5. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про житлово-комунальні послуги" (щодо уточнення правил нарахування субсидій споживачам) (р. № 5039, н.д. Мураєв Є.)

6. Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про судовий збір" щодо звільнення від сплати судового збору ( № 5179, н.д. Бублик Ю.)

7. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення" (щодо приведення у відповідність до Закону України "Про державну службу") (№ 4353, р.№ Шверк Г., Севрюков В.)

8. Затвердження рекомендацій слухань у Комітеті на тему: "Про результати проведення верифікації і перевірки достовірності інформації, поданої фізичними особами для нарахування та отримання соціальних виплат і пенсій"

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку