Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. Банкова, 6-8, кімн. №525 о 14 год. 30 хв.)

08 лютого 2017 року

 

1. Про стан виконання Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей» № 2623-IV від 02 червня 2005 року

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо віднесення до застрахованих осіб окремих категорій громадян (р.№ 5595, Кабінет Міністрів України)  Комітет головний 

3. Проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України (р. № 5511, Кабінет Міністрів України)   Комітет головний 

4. Проект Закону про внесення зміни до статті 87 Бюджетного кодексу України щодо сплати страхових внесків до накопичувальної професійної пенсійної програми (р.№ 4583, Кабінет Міністрів України)

5. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про відпустки" (щодо врегулювання питання відпустки на період встановлення обмежувальних протиепідемічних заходів) (р. № №4139 доопр., н.д. А.Яценко, О.Дроздик)  Комітет головний

6. Проект Закону про внесення зміни до статті 2-1 Кодексу законів про працю України щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації із правом Європейського Союзу (р.№ 4070, н.д. О.Ляшко, В.Рабінович) Комітет головний

7. Проект Постанови Верховної Ради України про деякі питання підвищення державних соціальних стандартів і гарантій та розробки Концепції соціального розвитку України (р. № 5345 н.д. Н.Королевська, Ю.Солод)

8. Проект Постанови Верховної Ради України про заслуховування інформації Кабінету Міністрів України про реальний стан сфери соціального захисту населення та заходи з подолання соціальної кризи (р. № 5338, н.д. Н.Королевська, Ю.Солод)

9. Проект Закону про мораторій на примусову реалізацію житла, нарахування та стягнення пені та інших штрафних санкцій за несплату житлово-комунальних послуг (р.№ 5250, н.д. Лабазюк С.П. та ін.)

10. Проект Закону про встановлення мораторію на виселення, стягнення житла, нарахування та стягнення пені та інших штрафних санкцій за несплату житлово-комунальних послуг (р.№ 5250-1, н.д. Н.Королевська, Ю.Солод)

11. Проект Закону України про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо підтримки молоді (р. № 4517, н.д. С.Лабазюк, Є.Рибчинський та ін.)

12. Проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо підтримки молоді (р. № 4518, н.д. С.Лабазюк, Є.Рибчинський та ін.)

13. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання адресної соціальної допомоги за пільговий проїзд малозабезпеченим верствам населення (р.№ 5404, н.д. С. Лабазюк та ін.)

14. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо гарантування прав і законних інтересів суб'єктів малого і середнього підприємництва (р.№ 5633 доопр., н.д. О.Ляшко та ін.)

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку