Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. Банкова, 6-8, кімн. 525 о 14 год. 30 хв.)

 

18  квітня  2018  року

 

 

1. Схвалення рекомендацій слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення на тему: «Проблеми пенсійного забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб»

2. Про стан виконання рекомендацій «Щодо подальших дій органів державної влади в проведенні верифікації соціальних виплат та пенсій»

3. Проект Закону про внесення зміни до статті 1 Закону України "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування" щодо встановлення відповідальності за неповну або несвоєчасну сплату збору на обов'язкове державне пенсійне страхування під час подання ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів на клеймування державним пробірним клеймом (р.№ 8137, Кабінет Міністрів України) (Комітет головний)

4.Проект Постанови про забезпечення відновлення конституційних прав громадян на отримання пенсії у повному обсязі у зв'язку з визнанням неконституційними положень щодо оподаткування пенсій (р.№ 8081, н.д. Королевська Н., Солод Ю.) (Комітет головний)

5. Проект Постанови про виконання Кабінетом Міністрів України зобов'язань перед військовослужбовцями, військовими пенсіонерами та деякими іншими категоріями осіб (р.№ 7552, н.д. Одарченко Ю., Богдан Р.) (Комітет головний)

6. Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України «Про прожитковий мінімум» (р.№ 7120, н.д. М.Папієв) (Комітет головний)

7. Проект Закону про внесення змін до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» (р.№ 7121, н.д. М.Папієв) (Комітет головний)

8. Проект Закону про внесення змін до статті 1071 Цивільного кодексу України (щодо списання коштів з рахунка померлого потерпілого від нещасного випадку на виробництві) (р.№ 3577, н.д. М.Папієв)

9. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про зайнятість населення" щодо застосування праці іноземців та осіб без громадянства в Україні (р.№ 7529, н.д. Дроздик О.) (Комітет головний)

- Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про зайнятість населення" щодо застосування праці іноземців та осіб без громадянства в Україні (р.№ 7529-1, н.д. Кіраль С. Та ін.) (Комітет головний)

10. Проект Закону про внесення змін до Кодексу законів про працю України (щодо посилення гарантій права працівника на приватність та таємницю кореспонденції) (р.№ 8037, н.д. Мисик В.) (Комітет головний)

11. Проект Закону про внесення змін до пункту 4 Розділу ХХІ "Прикінцеві та перехідні положення" Митного кодексу України щодо створення нових робочих місць шляхом звільнення від оподаткування ввізним митом виробничого обладнання, призначеного для реконструкції або модернізації діючих чи утворення нових підприємств (р.№ 6215, н.д. Купрій В., Батенко Т. та ін.)

12. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" щодо посадового окладу судді (р.№ 6750, н.д. Бублик Ю.)

- Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" щодо посадового окладу судді (р.№ 6750-1, н.д. Мосійчук І., Юзькова Т.)

13. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державні гарантії відновлення заощаджень громадян України» (щодо запровадження форм компенсації громадянам України знецінених заощаджень) (р.№ 7349, н.д. С.Каплін)

14. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту інвесторів від зловживань на ринках капіталу (р.№ 6303, н.д. Різаненко П. та ін.)
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку