Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

(вул. Банкова 6-8, кім.525 о 14 год. 30 хв.)

04 вересня 2019 року

1. Про розподіл обов’язків між першим заступником та заступниками голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

2. Про деякі питання організації проведення засідань Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

3. Пропозиції до порядку денного другої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання

4. Проект Закону Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб (р.№ 1057, н.д. Гетманцев Д. та інші) (Комітет головний)

5. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про запобігання корупції" щодо викривачів корупції (р.№ 1010, Президент України В.Зеленський)

6.  Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, і покарання за набуття таких активів(р.№ 1031, Президент України В.Зеленський)

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури (р.№ 1032, Президент України В.Зеленський)

8. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо запровадження єдиного рахунку для сплати податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (р.№ 1049, н.д. Малюська Д. та інші)

9. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо запровадження єдиного рахунку для сплати податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (р.№ 1051, н.д. Гетманцев Д. та інші)

10. Проект Закону про оренду державного та комунального майна (р.№ 1055, н.д. Мовчан О. та інші)

11. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення порядку ліцензування господарської діяльності (р.№ 1060, н.д. Підласа Р. та інші)

12. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про стандартизацію" (р.№ 1068, н.д. Підласа Р. та інші)

13. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення функцій із державного регулювання ринків фінансових послуг (р.№ 1069, н.д. Малюська Д. та інші)

14. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб (р.№ 1072, н.д. Гетманцев Д. та інші)

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку