Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Протокол № 9                                                            11 лютого 2015 року

 

 

 

Про повернення на доопрацювання законопроекту про внесення змін до розділу VIІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» (щодо зменшення навантаження на фонд оплати праці) (реєстр. № 1863), поданого народними депутатами України Журжієм А.В., Южаніною Н.П., Галасюком В.В, Остріковою Т.Г., Семераком О.М. та Ляшком О.В.

___________________________________________________________________________________________

 

Розглянувши законопроект про внесення змін до розділу VIІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» (щодо зменшення навантаження на фонд оплати праці) (реєстр. № 1863), поданого народними депутатами України Журжієм А.В., Южаніною Н.П., Галасюком В.В, Остріковою Т.Г., Семераком О.М. та Ляшком О.В., відповідно до статей 13, 15 та 34 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення в и р і ш и в:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України зазначений законопроект за результатами розгляду в першому читанні повернути суб’єктам права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

 

2. Доповідачем від Комітету визначити голову Комітету Денісову Л.Л.

 

 

 

Голова Комітету                                                                               Л.Денісова

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку