Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Протокол № 4                                                               24 грудня 2014 року

 

 

Про повернення суб’єкту права законодавчої ініціативи без включення до порядку денного сесії та розгляду на пленарному засіданні Верховної Ради України проекту Закону України  «Про внесення змін до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» (щодо підвищення військовослужбовцям мінімальної пенсії по інвалідності)» (реєстр. № 1033)

__________________________________________

 

За дорученням Голови Верховної Ради України В.Б.Гройсмана та відповідно до частини шостої статті 93 Регламенту Верховної Ради України розглянувши проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» (щодо підвищення військовослужбовцям мінімальної пенсії по інвалідності)» (реєстр. № 1033), поданий народним депутатом України С.Міщенком, і врахувавши висновок Головного науково-експертного управління Апарату Верховної Ради України,

 

Комітет  в и р і ш и в:

 

1. Рекомендувати Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, керуючись вимогами статті 94 Регламенту Верховної Ради України, внести пропозицію Голові Верховної Ради України В.Б.Гройсману про повернення зазначеного законопроекту суб’єкту права законодавчої ініціативи без його включення до порядку денної сесії та без розгляду на пленарному засіданні Верховної Ради України.

 

2. Про прийняте рішення повідомити головний комітет – Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони.

 

 

 

Голова Комітету                                                                     Л.Л.Денісова

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Протокол №4 від 24.12.2014”

23 квітня 2015 16:24
23 квітня 2015 16:24
23 квітня 2015 16:24
23 квітня 2015 16:23