Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

Протокол № 37                                                                            25 грудня 2015 р.

 

 

 

Про розгляд звернення народного депутата України Семенухи Р.С. щодо відкликання проекту Закону України про внесення змін до Закону України «Про зайнятість населення» (щодо спрощення порядку працевлаштування)

___________________________________________________

 

 

За дорученням Голови Верховної Ради України Гройсмана В.Б. розглянувши звернення народного депутата України Семенухи Р.С. щодо відкликання проекту Закону України про внесення змін до Закону України «Про зайнятість населення» (щодо спрощення порядку працевлаштування) (реєстр. №2762), поданий народним депутатом України Семенухою Р.С. та іншими народними депутатами України, Комітет  в и р і ш и в:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України погодитися з пропозицією народного депутата України Семенухи Р.С. щодо відкликання проекту Закону України про внесення змін до Закону України «Про зайнятість населення» (щодо спрощення порядку працевлаштування) (реєстр. № 2762) і, керуючись частиною другою статті 104 Регламенту Верховної Ради України, зазначений законопроект визнати відкликаним та зняти його з розгляду.

 

2. Внести на розгляд Верховної Ради України відповідний проект постанови.

 

 

 

Голова Комітету                                                                      Л.Л.Денісова

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку