Про схвалення рекомендацій щодо ситуації, яка склалася в зв'язку з підписанням Міністром соціальної політики України Розенком П.В. наказу щодо попередження про вивільнення керівників Центрального апарату державної служби зайнятості та директорів обласних центрів зайнятості, а також його подальшу реалізацію.

03 листопада 2015, 09:31

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

Протокол № 26                                                                              7 жовтня 2015 року

 

 

 

Про схвалення рекомендацій щодо ситуації, яка склалася в зв’язку з підписанням Міністром соціальної політики України Розенком П.В. наказу щодо попередження про вивільнення керівників Центрального апарату державної служби зайнятості та директорів обласних центрів зайнятості, а також його подальшу реалізацію.

________________________________________________

 

          Відповідно до статей 42 та 49 Закону України «Про комітети Верховної Ради України» Комітет  в и р і ш и в:

 

1. Схвалити рекомендації щодо ситуації, яка склалася в зв’язку з підписанням Міністром соціальної політики України Розенком П.В. наказу щодо попередження про вивільнення керівників Центрального апарату державної служби зайнятості та директорів обласних центрів зайнятості, а також його подальшу реалізацію (додається).

 

2. Міністерству соціальної політики України проінформувати Комітет про стан виконання цих рекомендацій до 14 жовтня 2015 року.

 

 

Голова Комітету                                                            Л.Л.Денісова