Про повернення на доопрацювання проектів законів України про внесення змін до Закону України "Про гуманітарну допомогу" щодо звільнення від сплати митних платежів транспортних засобів, які надійшли у якості гуманітарної допомоги для забезпечення соціально-економічних потреб територіальних громад в Україні (реєстр. № 2160а) та про внесення змін до Закону України "Про гуманітарну допомогу" (щодо позбавлення оподаткування транспортних засобів, які надійшли як гуманітарна допомога сільським, селищн

03 листопада 2015, 09:54

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

Протокол № 26                                                                    07 жовтня 2015р.

 

 

Про повернення на доопрацювання проектів законів України про внесення змін до Закону України «Про гуманітарну допомогу» щодо звільнення від сплати митних платежів транспортних засобів, які надійшли у якості гуманітарної допомоги для забезпечення соціально-економічних потреб територіальних громад в Україні

(реєстр. № 2160а)

та  про внесення змін до Закону України «Про гуманітарну допомогу» (щодо позбавлення оподаткування транспортних засобів, які надійшли як гуманітарна допомога сільським, селищним, міським радам)

(реєстр. № 2160а-1)

_______________________________________

 

 

Розглянувши проекти законів України про внесення змін до Закону України «Про гуманітарну допомогу» щодо звільнення від сплати митних платежів транспортних засобів, які надійшли у якості гуманітарної допомоги для забезпечення соціально-економічних потреб територіальних громад в Україні (реєстр. № 2160а), поданий народними депутатами України О.Порошенком, І.Мельничуком та  про внесення змін до Закону України «Про гуманітарну допомогу» (щодо позбавлення оподаткування транспортних засобів, які надійшли як гуманітарна допомога сільським, селищним, міським радам) (реєстр. № 2160а-1), поданий народним депутатом України М.Головком, Комітет  в и р і ш и в:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України зазначені законопроекти повернути суб’єктам права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

 

2. Надіслати своє рішення Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю.

 

 

Голова  Комітету                                                                   Л.Л.Денісова