Про розгляд проекту Закону України про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо участі в управлінні Фонду представників потерпілих на виробництві (реєстр. № 2533а)

15 січня 2016, 14:31

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

 

Протокол № 32                                                         23 листопада 2015 року

 

 

Про розгляд проекту Закону України про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування» щодо участі в управлінні Фонду представників потерпілих на виробництві (реєстр. № 2533а)

_____________________________________________________________________

 

 

Розглянувши проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування» щодо участі в управлінні Фонду представників потерпілих на виробництві (реєстр. № 2533а), поданий народними депутатами України Н.Ю. Королевською та Ю.В. Солодом, відповідно до статей 13, 15 та 34 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення в и р і ш и в:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України, відповідно до пункту 3 частини першої статті 114 Регламенту Верховної Ради України, зазначений законопроект за результатами розгляду в першому читанні повернути суб’єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

 

2. Доповідачем визначити Голову Комітету Денісову Людмилу Леонтіївну.

 

 

 

Голова Комітету                                                                               Л.Денісова