Про відхилення проекту Закону України "Про внесення змін до статті 24 Закону України "Про наукову і науково-технічну діяльність" щодо пенсійного забезпечення та соціального захисту наукових працівників" (реєстр. №3250)

14 січня 2016, 14:33

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

Протокол № 32                                                                 23 листопада 2015 р.

 

 

 

Про відхилення проекту Закону України  «Про внесення змін до статті 24 Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність» щодо пенсійного забезпечення та соціального захисту наукових працівників» (реєстр. №3250 від 07.10.2015р.)

_______________________________________

 

 

За дорученням Голови Верховної Ради України В.Б.Гройсмана та відповідно до статті 93 Регламенту Верховної Ради України, розглянувши проект Закону України «Про внесення змін до статті 24 Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність» щодо пенсійного забезпечення та соціального захисту наукових працівників» (реєстр. №3250 від 07.10.2015р.), поданий народними депутатами України О.Вілкулом та Д.Колєсніковим,

Комітет  в и р і ш и в:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України зазначений законопроект відхилити.

 

2. Про прийняте рішення повідомити Комітет Верховної Ради України з питань науки і освіти, який визначено головним з опрацювання законопроекту.

 

 

 

Голова Комітету                                                                                        Л.Л.Денісова