Про розгляд порівняльної таблиці до законопроекту "Про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо забезпечення діяльності фондів соціального страхування у період реорганізації" (реєстр. № 2775)

02 листопада 2015, 16:23

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

Протокол № 25                                                            16 вересня 2015 року

 

Про розгляд порівняльної таблиці до законопроекту «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування» щодо забезпечення діяльності фондів соціального страхування у період реорганізації» (реєстр. № 2775)

___________________________________________________________________________________

 

 

За наслідками розгляду порівняльної таблиці до законопроекту про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування» щодо забезпечення діяльності фондів соціального страхування у період реорганізації (реєстр. № 2775), відповідно до статей 12, 15, 16 Закону України «Про комітети Верховної Ради України» Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення
в и р і ш и в:

 

Повернути робочій групі порівняльну таблицю до законопроекту на доопрацювання з урахуванням висловлених на засіданні Комітету пропозицій та зауважень народних депутатів України.

 

 

 

Голова Комітету                                                                               Л.Денісова