Про прийняття за основу проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту добровольців, виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті) та інших питань" (реєстр. № 2569)

03 листопада 2015, 09:56

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

Протокол № 26                                                                       07 жовтня 2015 р.

 

Про прийняття за основу проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту добровольців, виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті) та інших питань» (реєстр. № 2569)

__________________________________________

 

 

За дорученням Голови Верховної Ради України В.Гройсмана та відповідно до статті 93 Регламенту Верховної Ради України розглянувши проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту добровольців, виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті) та інших питань» (реєстр. № 2569), поданий народним депутатом України С.Мельничуком, і врахувавши висновки центральних органів виконавчої влади,

Комітет  в и р і ш и в:

1. Рекомендувати Верховній Раді України зазначений проект Закону України прийняти за основу.

2. Про прийняте рішення повідомити головний комітет – Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони.

 

 

 

Голова Комітету                                                                     Л.Денісова