22 березня 2017 року відбулося засідання Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

22 березня 2017, 09:53

 

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. Банкова, 6-8, кімн.525 о 14 год. 30 хв.)

22 березня 2017 року

 

І. Питання, що розглядаються Комітетом в порядку контролю:

Звіт про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2016 році (в межах предметів відання Комітету)

ІІ. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо повернення до сплати єдиного соціального внеску в залежності від наявності доходу суб'єктів малого і середнього підприємництва та запобігання їх масовому припиненню (р. № 5644, н.д. Вілкул О.)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо впровадження додаткових гарантій належної діяльності професійних спілок) (р. № 5469, н.д. Мураєв Є.)

Проект Постанови Верховної Ради України про деякі питання підвищення державних соціальних стандартів і гарантій та розробки Концепції соціального розвитку України (р. № 5345, н.д.Королевська Н., Солод Ю.)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення прав працюючих пенсіонерів на отримання пенсії (р. № 5671, н.д.Королевська Н., Солод Ю.)

Проект Закону про внесення змін до статті 2-1 Кодексу законів про працю України щодо підтвердження наявності деяких ознак в порядку окремого провадження (реєстр. № 5690, н.д. Шухевич Ю.)

Проект Закону України про внесення змін до статті 32 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» щодо необхідного страхового стажу для призначення пенсій по інвалідності (р. № 5691, н.д. Шухевич Ю.)