Народні депутати – члени Комітету підтримали законопроект про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» щодо скасування максимальної величини бази нарахування єдиного внеску» (реєстр. № 6414)

20 грудня 2017, 18:35

20 грудня 2017 року на засіданні Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення народні депутати – члени Комітету підтримали та рекомендували парламенту за результатами розгляду у першому читанні прийняти за основу законопроект про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» щодо скасування максимальної величини бази нарахування єдиного внеску» (реєстр. № 6414).

Законопроектом передбачається скасувати максимальну величину бази нарахування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

На думку автора законопроекту, народного депутата С. Капліна, його прийняття сприятиме подоланню дефіциту Пенсійного фонду України та справедливому пенсійному забезпеченню.