04 квітня 2018 року відбулося засідання Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

27 березня 2018, 14:01

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. Грушевського, 5,  конференц-зал)

04  квітня  2018 року

 

о 10 год. 00 хв.

 Слухання у Комітеті на тему: «Проблеми пенсійного забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб»

 

о 12 год. 00 хв.

1.       Про стан виконання рекомендацій «Про інформацію Рахункової палати України щодо результатів аудиту проекту «Модернізація соціальної підтримки населення України», що підтримується коштами МБРР»

2.       Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України «Про прожитковий мінімум» (р.№ 7120, н.д. М.Папієв) (Комітет головний)

3.       Проект Закону про внесення змін до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» (р.№ 7121, н.д. М.Папієв) (Комітет головний)

4.       Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо запобігання мобінгу) (р.№ 7005, н.д. Лінько Д., Лозовой А.) (Комітет головний)

5.       Проект Постанови про виконання Кабінетом Міністрів України зобов'язань перед військовослужбовцями, військовими пенсіонерами та деякими іншими категоріями осіб (р.№ 7552, н.д. Одарченко Ю., Богдан Р.) (Комітет головний)

6.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо підвищення розміру пенсій особам, які працювали в колгоспах, сільськогосподарських кооперативах, фермерських господарствах та сільськогосподарських підприємствах (організаціях) (р.№ 8004, н.д. Тимошенко Ю., Кужель О., Івченко В. та ін.) (Комітет головний)

7.       Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» (щодо забезпечення діяльності професійних спілок) (р.№ 7512, н.д. Івченко В.)

8.       Проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо перерахунку пенсій науковим працівникам, журналістам, працівникам органів місцевого самоврядування та іншим) (реєстр. № 7406, н.д. Міщенко С.) (Комітет головний).

9.       Різне. Про результати робочої поїздки першого заступника Голови Комітету – народного депутата України Капліна С. до м. Кривий Ріг 27 березня 2018 року.