Порядок денний засідання Комітету 05 вересня 2018 року

05 вересня 2018, 17:46

 

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул.  Банкова, 6-8,  к. 525, 14 год. 30 хв.)

 

05  вересня  2018 року

 

1.       Про практику застосування Закону України «Про зовнішню трудову міграцію»

 

2.       Про результати робочої поїздки народних депутатів України – членів Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення до Херсонської, Миколаївської та Одеської областей

 

3.       Про проведення спільного виїзного засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму та Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення у м. Одеса на базі ДП «Український дитячий центр «Молода гвардія»

 

4.       Про результати роботи робочої групи щодо вивчення ситуації, яка виникла у ДП «Клінічний санаторій «Лермонтовський»

 

5.       Про затвердження складу та положення про Соціальну консультативну раду при Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

 

6.       Про результати роботи робочої групи щодо опрацювання ситуації, що виникла у зв’язку із загрозою реорганізації/ліквідації музичних шкіл № 2 та № 3 в м. Біла Церква

 

7.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення оздоровчими заходами та встановлення ставки єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування залежно від розміру бази нарахування (р.№ 8322, н.д. Єфремова І., Кремінь Т. та ін.) (Комітет головний)

 

8.            Проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» щодо пенсійного забезпечення осіб, які працюють у зоні відчуження і зоні безумовного (обов'язкового) відселення (р.№ 8377, н.д. Дзюблик П., Кривенко В. та ін. (Комітет головний)

 

-                проект Закону України про внесення змін до пункту 2 Розділу ХV «Прикінцеві положення» Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» щодо витрат на виплату і доставку пільгових пенсій (р.№ 8377-1, доопр., н.д. Королевська Н., Дроздик О., Драюк С. та ін.) (Комітет головний)

 

9.            Проект Закону України про внесення змін до «Прикінцевих та перехідних положень» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» (р.№ 8614, н.д. Немировський А., Співаковський О. та ін.) (Комітет  головний)

 

10.        Проект Постанови Верховної Ради України про забезпечення відшкодування пенсіонерам втрат у зв’язку із затримкою виплати пенсій (р.№ 9007, н.д. Каплін С.) (Комітет головний)

 

11.        Проект Закону про внесення змін до Кодексу законів про працю України (щодо обмеження максимальної заробітної плати) (р.№ 7204, н.д. Підберезняк В.) (Комітет головний)

 

12.        Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України «Про прожитковий мінімум» (р.№ 7120, н.д. Папієв М.) (Комітет головний)

 

13.        Проект Закону про внесення змін до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» (р.№ 7121, н.д. Папієв М.) (Комітет головний)

 

14.        Проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо добровільної участі у системі державного пенсійного забезпечення) (р.№ 7157, н.д. Мураєв Є.) (Комітет головний)

 

15.        Проект Закону України про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо оподаткування державних пенсійних облігацій) (р.№ 7158, н.д. Мураєв Є.)

 

16.        Проект Закону України про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо компенсації дефіциту коштів Пенсійного фонду України) (р.№ 7159, н.д. Мураєв Є.)

 

17.        Проект Закону про внесення змін до статті 1071 Цивільного кодексу України (щодо списання коштів з рахунка померлого потерпілого від нещасного випадку на виробництві) (р.№ 3577, н.д. Папієв М.)

 

18.        Проект Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо приведення їх у відповідність із Законом України "Про державну допомогу суб'єктам господарювання" (р.№ 8191, Кабінет Міністрів України)

 

19.        Проект Закону України про внесення зміни до статті 104 Кодексу цивільного захисту України щодо спеціальних звань осіб молодшого начальницького складу служби цивільного захисту (р.№ 8463, Кабінет Міністрів України)

 

20.        Проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» щодо перерахунку та виплати підвищених пенсій окремим категоріям громадян (р.№ 8613, н.д. Немировський А., Співаковський О. та ін.)

 

21.        Проект Постанови Верховної Ради України про створення депутатської робочої групи з питань вивчення причин, які призвели до затримки виплати пенсій за липень 2018 року та формування кадрових висновків, що матимуть наслідком звільнення керівників профільних центральних органів виконавчої влади (р.№ 9005, н.д. Каплін С.)

 

22.        Проект Закону про правовий статус і соціальні гарантії осіб, які незаконно позбавлені волі, заручники, або засуджені на тимчасово окупованих територіях України та за її межами (р.№ 8205, н.д. Шухевич Ю.-Б., Геращенко І.В. та ін.)

 

23.            Проект Постанови про визнання роботи Міністерства соціальної політики України незадовільною та звільнення із займаної посади Міністра соціальної політики України Реви А.О. (р.№ 8451, н.д. Рябчин О., Каплін С., Веселова Н. та ін.) (Комітет головний)

 

24.            Проект Постанови про звільнення Реви А.О. з посади Міністра соціальної політики України (р.№ 6345, н.д. Павленко Ю.) (Комітет головний)

 

25.            Різне.