Комітет рекомендував парламенту підтримати законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання надмірному тиску на суб’єктів господарювання заходів державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення

08 лютого 2019, 13:00

 

6 лютого 2019 року на своєму засіданні Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення розглянув підготовлений на друге читання законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання надмірному тиску на суб’єктів господарювання заходів державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення (реєстр. №6489).

В ході обговорення порівняльної таблиці до законопроекту відбувалася жвава дискусія навколо окремих правок народних депутатів України. Так, за наполяганням народного депутата України Продан О.П. на підтвердження поставлено поправки №№ 14, 15 та з 18-тої по 31-шу. Обговоривши вказані поправки народні депутати України – члени Комітету проголосували за їх відхилення.

За результатами голосування законопроекту Комітет прийняв рішення схвалити текст порівняльної таблиці з урахуванням проголосованих на засіданні Комітету поправок народних депутатів України та рекомендував парламенту прийняти законопроект у другому читанні та в цілому як Закон.