Відбулося засідання робочої групи з доопрацювання до другого читання законопроекту реєстр. № 6350

20 лютого 2019, 16:45

Вчора, 19 лютого 2019 року під головуванням голови підкомітету з питань регулювання трудових відносин та зайнятості населення Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Дроздика О.В. у Комітеті відбулося засідання робочої групи з доопрацювання до другого читання законопроекту про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання відпустки усиновлювачам при усиновленні дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування (реєстр. № 6350).

У засіданні робочої групи взяли участь представники Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Міністерства соціальної політики України, Міністерства молоді та спорту України, Фонду соціального страхування України, профспілок, організацій роботодавців та всеукраїнської асоціації кадровиків.

Члени робочої групи обговорили внесені до окремих положень законопроекту пропозиції та зауваження народних депутатів України Семенухи Р.С., Дроздика О.В. та Купрієнка О.В.

За результатами обговорення пропозицій народних депутатів України прийнято рішення продовжити роботу з підготовки законопроекту реєстр. № 6350 до другого читання.