04 грудня 2019 року відбулося засідання Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

04 грудня 2019, 17:58

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

 

(вул. вул. Грушевського 18/2, кімн. 12)

 

04 грудня 2019 року

17 год 00 хв


І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Попередній розгляд законопроектів:

Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо витрат на виплату і доставку пільгових пенсій (реєстр. № 2380, н.д. Василевська-Смаглюк О.М.)

Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до пункту 2 розділу ХV "Прикінцеві положення" Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо витрат на виплату і доставку пільгових пенсій, які призначені на пільгових умовах для працівників зони відчуження і зони безумовного (обов'язкового) відселення (реєстр. № 2380-1, н.д. Королевська Н.Ю., Солод Ю.В.)

Щодо доцільності включення до порядку денного проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України з реалізації вимог Конституції та міжнародного права щодо питань мінімальних гарантій в оплаті праці (р.  2378, н.д. Волинець М.Я. та інші)

Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону України про внесення змін до Закону України «Про зайнятість населення» щодо працевлаштування молоді (р. № 2406, н.д. Рабінович В.З.)

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до деяких Законів України (щодо унормування і створення умов розвитку мереж зарядних станцій для електричних транспортних засобів) (р.  2054, н.д. Куницький О.О.)

Проект Закону України про внесення змін до Податкового кодексу України щодо надання пільг в оподаткуванні доходів, отриманих самозайнятими особами у сфері послуг (р. № 2150, н.д. Івченко В.Є., Цимбалюком М.М. та інші)