16 вересня 2020 року об 14:30 відбулося засідання Комітету у режимі відеоконференції.

11 вересня 2020, 11:46

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

(вул. Банкова, 6-8, кім. 525 (в режимі відеоконференції)

 

16 вересня 2020 року о 14 год 30 хв

 

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо виконання рішень Європейського суду з прав людини (р.№ 4048, Кабінет Міністрів України)

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо підвищення рівня соціального захисту шахтарів та членів їх сімей (р.№ 3230, н.д. Тимошенко Ю., Волинець М. та інші)

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про ратифікацію Конвенції Міжнародної організації праці № 173 1992 року про захист вимог працівників у випадку неплатоспроможності роботодавця" (р.№ 3332, н.д. Волинець М. та інші)

Проект Закону про статус малонаселених територій (р.№ 3429, н.д. Поляков А., Цимбалюк М.М. та інші)

Проект Закону про фінансове забезпечення охорони здоров’я та загальнообов’язкове медичне страхування в Україні (р.№ 3464, н.д. Тимошенко Ю., Цимбалюк М. та інші)

Проект Постанови про невідкладну розробку та ухвалення комплексної державної програми підвищення рівня життя мешканців сільських територій (р.№ 3549, н.д. Колихаєв І.)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відшкодування шкоди за біль та жаль (р.№ 3605, н.д. Третьякова Г. та інші)

Проект Закону про внесення зміни до статті 5 Закону України "Про судовий збір" щодо звільнення від сплати судового збору за подання позовів за вимогами, що виникають із трудових правовідносин (р.№ 3647, н.д. Королевська Н., Солод Ю.)

Проект Закону про внесення зміни до Цивільного кодексу України щодо забезпечення прав осіб на відшкодування шкоди, завданої каліцтвом, іншим ушкодженням здоров'я або смертю (р.№ 3752, н.д. Третьякова Г.)

Проект Закону про підстави та коло осіб, до яких застосовується амністія у 2020 році (р.№ 3765, н.д. Фріс І., Третьякова Г. та інші)

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо забезпечення соціальних прав окремих категорій осіб (р.№ 3978, н.д. Фріс І.)

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо питань оподаткування операцій з ввезення на митну територію України транспортних засобів (р.№ 3825, Богданець А., Третьякова Г. та інші)

Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо питань оподаткування митними платежами операцій з ввезення на митну територію України транспортних засобів (р.№ 3826, Богданець А., Третьякова Г. та інші)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту дітей (р.№ 3945, н.д. Шпак Л.)

 

ІІ. Інші питання