Проведено засідання "круглого столу" у м. Житомир

Комітет
08 липня 2021, 17:02

6 липня 2021 року, відповідно до плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів на період п’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання, відбулося виїзне засідання «круглого столу» у м. Житомир на тему: «Утвердження й зміцнення єдності суспільства, розбудови його інститутів, відповідно до конституційних принципів і засад, уникнення соціальної напруги та протиріч, виховання майбутніх поколінь в середовищі поваги до ветеранів, їх внеску в існування та розвиток сучасної демократичної соціальної та правової держави».

До участі у засіданні «круглого столу» були запрошені народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, громадських організацій та засобів масової інформації.

Захід проводився з метою вивчення проблемних питань, пов’язаних з виконанням зобов’язань держави щодо соціального захисту ветеранів війни та осіб, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».