17 вересня 2021 року відбудеться засідання Круглого столу на тему: «Утвердження й зміцнення єдності суспільства, розбудова його інститутів для врегулювання нагальних питань соціального захисту ветеранів та членів їх сімей»

Комітет
14 вересня 2021, 11:37

На виконання плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів на період шостої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання 17 вересня 2021 року з 11.00 год. у м. Івано-Франківську відбудеться засідання Круглого столу на тему: «Утвердження й зміцнення єдності суспільства, розбудова його інститутів для врегулювання нагальних питань соціального захисту ветеранів  та членів їх сімей» за ініціативи та під головуванням Голови підкомітету з питань соціального захисту ветеранів Комітету Анатолія Остапенка.

Метою проведення заходу є вивчення проблемних питань, пов’язаних з виконанням зобов’язань держави щодо соціального захисту ветеранів війни та осіб, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

У робочій поїздці візьмуть участь народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, засобів масової інформації.