15 грудня 2021 року о 14:30 відбудеться засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів в режимі відеоконференції

Комітет
09 грудня 2021, 14:52

 

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

(вул. Банкова, 6-8, кім. 525 (в режимі відеоконференції)

15 грудня 2021 року о 14 год 30 хв

 

 

Питання, які розглядаються Комітетом у порядку контролю:

1. Про результати виконання рекомендацій слухань у Комітеті на тему: «Про стан виконання Стратегії подолання бідності»

 

2. Про стан виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення соціальних гарантій для окремих категорій осіб» № 646-ІХ від 02.06.2020

 

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Попередній розгляд:

3. Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проектів законів:

-   про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації функцій Фонду соціального страхування України (р.№ 6171, Кабінет Міністрів України)

-   про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації функцій Фонду соціального страхування України (р.№ 6171-1, н.д. Королевська Н. та інші)

-   про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Фонду соціального страхування України та оптимізації його видатків (р.№ 6171-2, н.д. Третьякова Г.)

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо децентралізації та розмежування повноважень органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади у зв'язку зі зміною адміністративно-територіального устрою (р.№ 6282, Кабінет Міністрів України)