Проведено засідання "круглого столу" у м. Житомир

Опубліковано 08 липня 2021, о 17:02

 Комітет 

6 липня 2021 року, відповідно до плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів на період п’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання, відбулося виїзне засідання «круглого столу» у м. Житомир на тему: «Утвердження й зміцнення єдності суспільства, розбудови його інститутів, відповідно до конституційних принципів і засад, уникнення соціальної напруги та протиріч, виховання майбутніх поколінь в середовищі поваги до ветеранів, їх внеску в існування та розвиток сучасної демократичної соціальної та правової держави».

До участі у засіданні «круглого столу» були запрошені народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, громадських організацій та засобів масової інформації.

Захід проводився з метою вивчення проблемних питань, пов’язаних з виконанням зобов’язань держави щодо соціального захисту ветеранів війни та осіб, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку