Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

Протокол № 37                                                                       25 грудня 2015 р.

 

Про повернення на доопрацювання проектів законів України «Про захист соціально незахищених верств населення від підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги» (реєстр. № 3126) та «Про тимчасові заходи щодо соціального захисту найбільш вразливих верств населення в умовах різкого підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги» (реєстр. № 3126-1)

______________________________________________________

 

 

За дорученням Голови Верховної Ради України В.Гройсмана та відповідно до статті 93 Регламенту Верховної Ради України розглянувши проекти законів України «Про захист соціально незахищених верств населення від підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги» (реєстр. № 3126), поданий народним депутатом України Ю.Бойко та іншими, та «Про тимчасові заходи щодо соціального захисту найбільш вразливих верств населення в умовах різкого підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги» (реєстр. № 3126-1), поданий народними депутатами України В.Писаренком, Є.Гєллєром, і врахувавши висновки центральних органів виконавчої влади, Комітет  в и р і ш и в:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України законопроекти «Про захист соціально незахищених верств населення від підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги» (реєстр. № 3126) та «Про тимчасові заходи щодо соціального захисту найбільш вразливих верств населення в умовах різкого підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги» (реєстр. № 3126-1) повернути суб’єктам права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

 

2. Про прийняте рішення повідомити головний комітет – Комітет Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.

 

 

 

 

Голова  Комітету                                                          Л.Л.Денісова

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку