10 квітня 2019 року Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення проводить слухання у Комітеті на тему: «Проблеми формування заробітної плати у бюджетній сфері та на державних підприємствах»

Опубліковано 04 квітня 2019, о 15:21

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення 10 квітня 2019 року о 14.30 год. проводить  слухання у Комітеті на тему: «Проблеми формування заробітної плати у бюджетній сфері та на державних підприємствах».

До участі запрошено народних депутатів України, представників Адміністрації Президента України, центральних органів виконавчої влади, Рахункової палати України, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Пенсійного фонду України, Фонду соціального страхування, всеукраїнських об’єднань профспілок та організацій роботодавців, органів місцевої влади, засобів масової інформації, наукових установ та інших.

Захід відбудеться у конференц-залі Верховної Ради України за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 5 (вхід через 9-й під’їзд).

Для представників преси вхід за картками акредитації.

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку