06 квітня 2021 року о 10:00 відбудеться чергове засідання Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів у режимі відеоконференції

Опубліковано 01 квітня 2021, о 16:24

 Комітет 

 

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

(вул. Банкова, 6-8, кім. 525 (в режимі відеоконференції)

 

06 квітня 2021 року о 10 год 00 хв

 

Проект порядку денного

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Підготовка до другого читання:

1.                 Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціальних гарантій осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю (р.№ 4113) друге читання

 

Підготовка до першого читання:

2.                 Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про пенсії за особливі заслуги перед Україною" (щодо встановлення пенсій за особливі заслуги громадянам нагородженим Почесною Грамотою Верховної Ради України або Грамотою Верховної Ради України) (р.№ 3002а, н.д. Цимбалюк М.)

 

Попередній розгляд законопроектів:

3.                 Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування" щодо врегулювання збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з ювелірних виробів (р. № 4614, н.д. Стефанчук М., Калаур І. та інші)

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

4.                 Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо врегулювання збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з ювелірних виробів (р. № 4615, н.д. Стефанчук М., Калаур І. та інші)

5.            Проект Закону про внесення змін до Розділу ІІ "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)" (щодо окремих питань завершення 2020/2021 навчального року) (р. № 5014, н.д. Білозір Л., Вацак Г. та інші)

6.                 Проект Закону про внесення зміни до статті 11 Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" (щодо надання медичної допомоги демобілізованим чи звільненим у запас військовослужбовців, які брали участь в АТО/ООС та отримали статус учасника бойових дій) (р. № 4260, н.д. Остапенко А.)

 

Інші питання (об 11 год 00 хв):


7.                 Звіт Міністра соціальної політики України Лазебної М.В. щодо:

- виконання Плану законопроектної роботи Верховної Ради України на 2021 рік відповідно до постанови Верховної Ради України № 1165-IX від 02 лютого 2021 року станом на 01 квітня 2021 року;

- погашення Фондом соціального страхування України заборгованості по страхових виплатах за листками непрацездатності;

- стану запровадження Електронного реєстру листків непрацездатності;

- інших питань від народних депутатів України - членів Комітету.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку