07 березня 2023 року відбудеться чергове засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

Опубліковано 03 березня 2023, о 12:29

 Комітет 

 

Проект порядку денного засідання Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

                                       07 березня 2023 року о 12 год 00 хв

 

1. Про створення робочої групи з підготовки на повторне перше читання проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прав осіб з інвалідністю на працю (реєстр. № 5344-д)

2. Про створення робочої групи з доопрацювання до другого читання проекту Закону про внесення змін до статті 41 Кодексу законів про працю України щодо встановлення додаткової підстави розірвання трудового договору з ініціативи роботодавця (реєстр. № 7731)

3. Проект Закону про внесення змін до підпункту "б" пункту 2 частини четвертої статті 26 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" щодо надання особам з інвалідністю I та II групи права на звільнення з військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, а також від військової служби за призовом осіб із числа резервістів в особливий період (реєстр. № 8412, н.д. Гривко С.)

4. Про перегляд висновку Комітету від 20 травня 2020 року (протокол № 35) щодо проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дії колективних договорів (реєстр. № 3204), поданого народними депутатами України Третьяковою Г. та іншими.

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дії колективних договорів (реєстр. № 3204, н.д. Третьякова Г. та інші)

6. Про перегляд висновку Комітету від 28 квітня 2022 року (протокол № 111) щодо проекту Закону України про внесення змін до Закону України "Про волонтерську діяльність" (реєстр. № 5029), поданого народним депутатом України Заремським М.В.

7. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про волонтерську діяльність" (реєстр. № 5029, н.д. Заремський М.)

8. Проекти законів:

про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації функцій Фонду соціального страхування України (реєстр. № 6171, Кабінет Міністрів України)

про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації функцій Фонду соціального страхування України (реєстр. № 6171-1, н.д. Мороз В., Гнатенко В.)

про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Фонду соціального страхування України та оптимізації його видатків (реєстр. № 6171-2, н.д. Третьякова Г.)

9. Проекти законів:

про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення осіб з інвалідністю автомобілями, визнаними гуманітарною допомогою (реєстр. № 6533, Кабінет Міністрів України)

про внесення змін до деяких законів України щодо сприяння забезпеченню автомобілями осіб з інвалідністю, сімей з дітьми з інвалідністю, багатодітних і прийомних сімей та деяких інших категорій осіб (реєстр. № 6533-1, н.д. Кальцев В.)

10. Проект Постанови про заходи щодо забезпечення належного функціонування госпіталів ветеранів війни та удосконалення надання медичних послуг ветеранам війни (реєстр. № 5384, н.д. Зінкевич Я., Цимбалюк М. та інші)

11. Проект Закону про внесення зміни до статті 119 Кодексу законів про працю України щодо справедливого врегулювання питання виплати середнього заробітку працівникам, призваним на військову службу (реєстр. № 6170, н.д. Гетманцев Д. та інші)

12. Проект Закону про внесення змін до статті 22 Закону України "Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування" щодо соціального захисту у разі настання тимчасової непрацездатності (реєстр. № 6253, н.д. Плачкова Т.М. та інші)

13. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо припинення трудового договору та виплат належних працівникові сум у разі його смерті (реєстр. № 6323, н.д. Федина С., Цимбалюк М.)

14. Проект Закону про внесення зміни до частини тринадцятої статті 7 Закону України "Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні" (щодо підвищення соціального захисту осіб, які брали безпосередню участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії росії у період дії воєнного стану з 24 лютого 2022 року та звертаються для встановлення інвалідності) (реєстр. № 9001, н.д. Тарасенко Т.)

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку