25 травня 2023 року відбудеться чергове засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

Опубліковано 19 травня 2023, о 11:19

 Комітет 

 

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

(в режимі відеоконференції)

25 травня 2023 року об 11 год 00 хв

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Підготовка до першого читання:

1.        Про перегляд висновку Комітету від 05 квітня 2023 року (протокол № 147) щодо проектів законів України про внесення змін до деяких законів України щодо надання статусу дитина війни та пільг дітям, які проживали в районах проведення воєнних (бойових) дій у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації або на лінії розмежування (реєстр. № 9042 від 21.02.2023) та про основи соціальної захищеності дітей, які постраждали внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України (реєстр.№ 9042-1 від 08.03.2023)

 

2.        Проекти законів:

-   про внесення змін до деяких законів України щодо надання статусу дитина війни та пільг дітям, які проживали в районах проведення воєнних (бойових) дій у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації або на лінії розмежування (реєстр. № 9042, н.д. Мороз В. та інші)

-   про основи соціальної захищеності дітей, які постраждали внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України (реєстр. № 9042-1, н.д. Третьякова Г.)

 

Попередній розгляд:

3.        Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення правового регулювання правовідносин, пов'язаних з призначенням, отриманням одноразової грошової допомоги та наданням пільг деяким категоріям осіб (реєстр. № 9226, н.д. Фріс І., Третьякова Г. та інші)

4.        Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проектів законів:

-   про внесення змін до статті 118 Кодексу законів про працю України (реєстр. № 9200, н.д. Єфімов М. та інші)

-   про виключення статті 118 Кодексу законів про працю України (реєстр. № 9200-1, н.д. Третьякова Г.)

 

5.        Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей використання відпустки у зв'язку з вагітністю та пологами (реєстр. № 9271, н.д. Бардіна М., Третьякова Г. та інші)

 

Інші питання

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку