05 липня 2023 року відбудеться чергове засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

Опубліковано 03 липня 2023, о 10:02

 Комітет 

 

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів 

05 липня 2023 року о 12 год 00 хв

 

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Попередній розгляд:

1. Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до статті 73 Кодексу законів про працю України (р. № 9431, Президент України)

 

Підготовка до другого читання:

2. Проект Закону про внесення змін до Кодексу законів про працю України щодо правонаступництва у трудових відносинах (р.№ 8244)

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо визначення категорій осіб, які визнаються особами з інвалідністю внаслідок війни та членами сімей загиблих Захисників і Захисниць України, а також надання їм соціальних гарантій (р. № 9110)

 

Інші питання

4. Про створення робочої групи з доопрацювання до другого читання проекту Закону про основи соціальної захищеності дітей, які постраждали внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України (р.№ 9042-1)

5. Про створення робочої групи з доопрацювання до другого читання проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення порядку ввезення, обліку та розподілу гуманітарної допомоги (р.№ 9111)

6. Про створення робочої групи з доопрацювання до другого читання проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" щодо спрощення процедури присвоєння статусу ветерана (р.№ 9141)

7. Про створення робочої групи з доопрацювання до другого читання проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення правового регулювання правовідносин, пов'язаних з призначенням, отриманням одноразової грошової допомоги та наданням пільг деяким категоріям осіб (р.№ 9226)

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку