Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. Банкова, 6-8, кімн. 525, о 15 год.)  

 

17   червня   2015 року

 

1. Про практику застосування норм Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці» 

2. Про схвалення рекомендацій слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення на тему: «Стан і вирішення проблем соціального захисту населення, інтеграції вимушених переселенців через соціально-економічне відновлення територій Донбасу, постраждалих внаслідок військового конфлікту» в м. Слов’янськ Донецької області

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України з питань пенсійного забезпечення (р.№ 1466, н.д. І.Кириленко) (друге читання) (Комітет головний)

4. Проект Закону про внесення змін до Кодексу законів про працю України (щодо випробування при прийнятті на роботу) (р.№ 1639, н.д. В.Барвіненко та ін.) (друге читання) (Комітет головний)

5. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (щодо часткового фінансування санаторіїв-профілакторіїв вищих навчальних закладів) (р.№ 1865, н.д. Л.Денісова та ін.) (друге читання) (Комітет головний)

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо індексації розміру аліментів (р.№ 2426, н.д. А.Помазанов, О.Дроздик та ін.) (друге читання) (Комітет головний)

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення встановлених законом гарантій працівникам, призваним на військову службу (р.№ 2035а, н.д. О.Дроздик та ін.) (Комітет головний)

8. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відновлення повного обсягу пенсійного забезпечення для працюючих пенсіонерів) (р.№ 2698, н.д. І.Крулько та ін.) (Комітет головний)

9. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про зайнятість населення" (щодо фінансування організації громадських робіт для безробітних) (р.№ 1846, н.д. С.Міщенко) (Комітет головний)

10. Проект Закону про внесення змін до окремих законів України (щодо пільг на проїзд та фінансової підтримки молоді на селі) (р.№ 1885, н.д. С.Міщенко) (Комітет головний)

11. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо підвищення рівня народжуваності та престижу батьківства) (р.№ 1862, н.д. Л.Гриневич та ін.) (Комітет головний)

12. Проект Постанови про заходи щодо оновлення наборів продуктів та наборів непродовольчих товарів і послуг для визначення прожиткового мінімуму (р.№ 2703, н.д. Ю.Тимошенко та ін.) (Комітет головний)

13. Проект Постанови про доручення Кабінету Міністрів України щодо забезпечення погашення заборгованості із заробітної плати (р.№ 2704, н.д. Ю.Тимошенко та ін.) (Комітет головний)

14. Проект Закону про внесення змін до статті 164 Податкового кодексу України (щодо забезпечення конституційного права інвалідів війни з числа осіб, які брали безпосередню участь у бойових діях під час Великої Вітчизняної війни та війни з Японією, на території Республіки Афганістан у період 1979-1989 років, захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, на достатній рівень життя) (р.№ 2217,  н.д. О.Фельдман)

15. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення сприятливих умов для впровадження благодійних текстових повідомлень (р.№ 2297,  н.д. С.Войцеховська та ін.)

16. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення сприятливих умов для впровадження благодійного голосового та текстового повідомлення (р.№ 2297-1, н.д. Т.Острікова, О.Дроздик та ін.)

17. Проект Закону про внесення змін до статті 164 Податкового кодексу України (щодо покращення пенсійного забезпечення окремих категорій громадян) (р.№ 2324, н.д. А. Гіршфельд та ін.)

18. Проект Закону про створення та функціонування вільної економічної зони "Донбас" (р.№ 2419, н.д. О.Долженков, Ю.Воропаєв)

19. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо створення та функціонування вільної економічної зони "Донбас") (р.№ 2420, н.д. О.Долженков, Ю.Воропаєв)

20. Проект Закону про внесення змін до розділу VIII "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо стимулювання сплати поточних платежів з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування і погашення заборгованості до Пенсійного фонду України (р.№ 1608, н.д. В.Остапчук) (Комітет головний)

21. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо відновлення права застрахованих осіб та членів їх сімей на санаторно-курортне лікування і оздоровлення (р.№ 2296, н.д. А.Гордєєв та ін.) (Комітет головний)

22. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо дотримання принципу соціальної справедливості в пенсійному забезпеченні) (р.№ 1279, н.д. В. Ничипоренко) (Комітет головний)

23. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення гарантій для молоді, інвалідів та інших малозахищених верств населення (р.№ 1384, н.д. А.Яценко) (Комітет головний)

24. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відміни посилення фіскального та адміністративного тиску на доходи фізичних осіб (р.№ 1877, н.д.О.Продан та ін..) (Комітет головний)

25. Проект Постанови про перегляд Кабінетом Міністрів України набору продуктів харчування, набору непродовольчих товарів та наборів послуг для основних соціальних і демографічних груп населення (щодо перегляду вмісту споживчого кошика) (р.№ 2438, н.д. Т.Кремінь та ін.) (Комітет головний)

26. Проект Закону про внесення змін до частини 8 Прикінцевих положень Закону України "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України" (щодо екологічної перевірки) (р.№ 2007, н.д. П.Дзюблик, В.Кривенко) (Комітет головний)

27. Проект Закону про деякі питання щодо відновлення втраченого страхового стажу працівникам Олександрійського буровугільного комплексу (щодо відстрочення податкового боргу по податковим зобов'язанням зі сплати страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування) (р.№ 1508, н.д. А.Кузьменко) (Комітет головний)

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку