Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

(вул. Грушевського, 18/2, зал №12, о 14 год. 30 хв.)

 

05 жовтня 2016 року

1. Проект Закону про загальнообов'язкове соціальне медичне страхування в Україні (р.№ 4981, н.д. Денісова Л.та ін.) (Комітет головний)

- проект Закону про загальнообов'язкове державне соціальне медичне страхування (р.№ 4981-1, н.д. Мусій О.) (Комітет головний)

- проект Закону про загальнообов'язкове державне соціальне медичне страхування в Україні (р.№ 4981-2, н.д. Богомолець О.) (Комітет головний)

2. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо контролю та оподаткування операцій, пов'язаних з проведенням загальнообов`язкового соціального медичного страхування (р.№ 4982, н.д. Денісова Л. та ін.)

3. Проект Закону про внесення зміни до статті 40 Бюджетного кодексу України щодо встановлення розміру страхового платежу за договором загальнообов`язкового соціального медичного страхування (р.№ 4983, н.д. Денісова Л. та ін.)

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку оплати відпустки окремим категоріям ветеранів війни (р.№ 5025, Кабінет Міністрів України) (Комітет головний)

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо гарантування реалізації конституційного права людини на страйк (р.№ 4639, Кабінет Міністрів України)

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо приведення у відповідність назви документа дозвільного характеру (р.№ 4925, н.д. Пацкан В. та ін.) (Комітет головний)

7. Проект Закону про відновлення призначення пенсій окремим категоріям державних службовців та інших посадових осіб (р.№ 3502, н.д. Шинькович А.) (Комітет головний)

8. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну службу" щодо скасування пенсійних привілеїв (р.№ 4505, н.д. Шухевич Ю.)

9. Про стан виконання рекомендацій учасників семінару на тему: «Осучаснення прожиткового мінімуму як механізм підвищення рівня життя громадян», який відбувся 30 березня 2016 року

10. Різне

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку